Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Βόλος: "Καμπανάκι" για ΠΑΟ πριν την Σλάβια - "Κόλλησε" με Βόλο... φωνάζει για μεταγραφές (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-24 21:24:00

"Καμπανάκι" για ΠΑΟ πριν την Σλάβια - "Κόλλησε" με Βόλο... φωνάζει για μεταγραφές (ΒΙΝΤΕΟ)

"Καμπανάκι" για ΠΑΟ πριν την Σλάβια - "Κόλλησε" με Βόλο... φωνάζει για μεταγραφές (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρόβλημα στην επίθεση, το γκολ που δεν ήρθε και η βελτίωση στο δεύτερο ημίχρονο. Η είσοδος του Τσέριν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μεταμόρφωσε προς το καλύτερο το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μιας και έχασε αρκετές κλασικές ευκαιρίες.

Παναθηναϊκός και Βόλος ήρθαν ισόπαλοι δίχως τέρματα στην Λεωφόρο, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα ημίχρονο. Το Τριφύλλι συνεχίζει να προβληματίζει με την εικόνα που βγάζει στο τελευταίο μισό των αντιπάλων του, μιας και στο 4ο φετινό του φιλικό έμεινε για τρίτη φορά στο μηδέν! Απόρροια της έλλειψης της ενίσχυσης στις θέσεις των εξτρέμ και του φορ, όπου οι πράσινοι αυτή τη στιγμή έχουν τρεις παίκτες που υπολογίζονται (Αϊτόρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης) και έναν που η θέση του δεν είναι δεδομένη στο ρόστερ (Καρλίτος). Και όλα αυτά δύο εβδομάδες πριν το πρώτο ματς με την Σλάβια Πράγας.

Οι παίκτες του Σέρβου τεχνικού στο πρώτο ημίχρονο αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα, τόσο στο οργανωτικό κομμάτι, όσο και στο μεσοαμυντικό, μιας και θα μπορούσαν να βρεθούν πίσω στο σκορ σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, ωστόσο... το δοκάρι και ο Μπρινιόλι κράτησαν το μηδέν στην εστία, την ώρα που στην επίθεση είδαμε λίγα πράγματα. Στα αρνητικά και τρία σκληρά φάουλ του Βόλου, τα οποία δεν χρειάζονταν από τη στιγμή που μιλάμε για φιλική αναμέτρηση.

Η είσοδος του Τσέριν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μεταμόρφωσε προς το καλύτερο το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μιας και έχασε αρκετές κλασικές ευκαιρίες, με τον Κλέιμαν να φωνάζει παρών σε αρκετές περιπτώσεις, ενώ ο Ιωαννίδης σε μια από τις ευκαιρίες που έχασε είχε και την ατυχία να στείλει τη μπάλα στο δοκάρι.

Το ματς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε να ανακατέψει σχετικά την τράπουλα για το φιλικό με τον Βόλο, μιας και έβαλε στην βασική ενδεκάδα τον Καρλίτος, αντί του Τσέριν, την ώρα που ο Κουρμπέλης είχε τεθεί από χθες νοκ άουτ. 

Στη συνέχεια ο ρυθμός δεν είχε παρά ελάχιστη ένταση και οι πράσινοι... αγχώθηκαν δύο φορές για πιθανό τραυματισμό του Παλάσιος. Την πρώτη φορά βρέθηκε στο έδαφος με πρόβλημα στο χέρι, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος ανησυχίας και την δεύτερη φορά από σκληρό μαρκάρισμα αντιπάλου που προκάλεσε και την δυσαρέσκεια του Γιοβάνοβιτς, μιας και επρόκειτο για φιλικό.

Στο 22΄ έγινε και το πρώτο cooling break λόγω της αφόρητης ζέστης. Μέχρι εκείνο το σημείο το Τριφύλλι δυσκολευόταν αρκετά από τον Βόλο που του έβαλε σημαντικό πρόβλημα με την τριάδα στην άμυνα. Τουλάχιστον είχε πιο ενεργό ρόλο ο Μάγκνουσον στη δεύτερη παρουσία του με την πράσινη φανέλα.

Από το πρώτο μισάωρο και έπειτα ο Βόλος ξεκίνησε να ανεβαίνει στο γήπεδο και το απευθείας φάουλ του Μπαριέντος στο 36΄ κατέληξε στη δεξιά γωνία του Μπρινιόλι, με τον Ιταλό κίεπρ να πέφτε σωστά και να μπλοκάρει. Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα, διπλή ευκαιρία, με τους Φαν Φέερτ και Φερνάντες αλλά ο Μπρινιόλι απέκρουσε σε πρώτο χρόνο και ο Ρούμπεν σε δεύτερο, γλιτώνοντας το 0-1.

Ο Βόλος συνέχισε να απειλεί χάνοντας δύο ακόμη ευκαιρίες στο 44 και στο 45΄. Στην πρώτη φάση ο Φερνάντες άδειασε τον Μάγκνουσον, ωστόσο ο Μπρινιόλι έκαμε μια ακόμη απόκρουση, ενώ στην επόμενη φάση, οι Μεταξάς, Φαν Φέερτ και Εσκοβάλ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, με την μπάλα να πηγαίνει και στο δοκάρι.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να προβληματίζει αρκετά αμυντικά, ωστόσο η καλή κατάσταση του Μπρινιόλι τον έσωσε από τα χειρότερα. Η επιλογή με τον Καρλίτος μπορεί να ήταν έκπληξη, ωστόσο δεν αιφνιδίασε την ομάδα του Βόλου.

Αν και φιλικό, η μόνη αλλαγή στο δεύτερο μέρος ήταν η είσοδος του Τσέριν αντί του Καρλίτος για το τριφύλλι, ενώ ο Βόλος δεν έκανε κάποια αλλαγή. Στο δεύτερο 45΄ οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο ζωηρά στον ρυθμό του αγώνα, με την αλλαγή του Γιοβάνοβιτς να λειτουργεί ιδανικά. Η πρώτη ευκαιρία χάθηκε στο 52΄, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Αϊτόρ στο δεύτερο δοκάρι ο Αλεξανδρόπουλος έπιασε σκαστό σουτ, ωστόσο ο Κλέιμαν έδειξε αντανακλαστικά, όταν πετάχτηκε στη φάση και ο Ιωαννίδης. Ο Έλληνας φορ δοκίμασε και απευθείας φάουλ στο 54΄ με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος συνέχισαν να απειλούν και στο 58΄ ο Ιωαννίδης δεν μπόρεσε να κερδίσει ξανά τον Κλέιμαν, στέλνοντας αυτή τη φορά τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι, ενώ και 1΄ αργότερα η κεφαλιά του πέρασε λίγο έξω από την εστία του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Στο 62΄ ήρθε η σειρά του Τσέριν να δοκμάσει το πόδι του έξω από την περιοχή, ωστόσο ο Κλέιμαν ήταν ξανά σε ετοιμότητα. Στο 65΄ ουσιαστικά τελείωσαν και τα... βασικά στοιχεία που ήθελε να δει ο Γιοβάνοβιτς, μιας και προχώρησε σε 7 αλλαγές, με τους Λοντίγκιν, Βαγιαννίδη, Σάντσες, Σάρλια, Γκάνεα, Καμπετσή και Πούγγουρα να μπαίνουν στο παιχνίδι.

Στο 71΄ ο Αϊτόρ που παρέμεινε στο γήπεδο σούταρε από το σημείο του πέναλτι, ωστόσο ο Κλέιμαν φώναξε ξανά δυναμικά παρών, παραχωρώντας νέο κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Η πρώτη φάση του Βόλου στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 73΄ με το σουτ του Μπαριέντος να μη δυσκολεύει τον Λοντίγκιν. Στη συνέχεια οι προπονητές ανακάτεψαν και άλλο την τράπουλα με τον Γιοβάνοβιτς να αλλάζει και τα τελευταία πρόσωπα της αρχικής ενδεκάδας στο 80΄, ενώ το μόνο αξιοσημείωτο που έγινς στο τέλος του ματς ήταν ένα γυριστό του Καμπετσή που κόπηκε από την άμυνα του Βόλου.

Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Αϊτόρ, Παλάσιος, Καρλίτος, Ιωαννίδης. 

Βόλος: Κλέιμαν, Πίρινεν, Φαν Φέερτ, Φερνάντες, Λούνα, Μπαριέντος, Σιέλης, Τάχατος, Μεθκίδα, Μεταξάς και Εσκοβάλ.

 

 
 
Παναθηναϊκό από την παραβίαση" itemprop="description" />

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags