Facebook Pixel ΑΕΚ: Ζορίζει του Πογιάνπαλο σε ΑΕΚ - Αυτό το ποσό ζητάει η Λεβερκούζεν - Πρέπει να γίνει υπέρβαση
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-25 00:17:00

Ζορίζει του Πογιάνπαλο σε ΑΕΚ - Αυτό το ποσό ζητάει η Λεβερκούζεν - Πρέπει να γίνει υπέρβαση

Sportdog Team
Ζορίζει του Πογιάνπαλο σε ΑΕΚ - Αυτό το ποσό ζητάει η Λεβερκούζεν - Πρέπει να γίνει υπέρβαση

Η Ένωση φαίνεται ότι θέλει να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή έχοντας πολύ ψηλά στη λίστα τον Φινλανδό επιθετικό, όμως το ποσό που ζητάνε οι Ασπιρίνες είναι αρκετά μεγάλο για τα δεδομένα.

ΑΕΚ: Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει γνωστό ότι η Ένωση ενδιαφέρεται να αποκτήσει δανεικό τον Τζόελ Πογιάνπαλο από την Λεβερκούζεν ώστε να δυναμώσει την επιθετική της γραμμή την ίδια στιγμή πάντως που τα ρεπορτάζ από την Γερμανία αναφέρουν ότι οι Ασπιρίνες θέλουν 3 εκατομμύρια ευρώ για να τον δώσουν.

"Η ΑΕΚ είναι υποψήφιος "μνηστήρας" για τον επιθετικό της Μπάγερν Λεβερκούζεν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το γερμανικό κλαμπ θέλει να απαλλαχθεί από το συμβόλαιο του Φινλανδού επιθετικού. Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Λεβερκούζεν παρατάσσεται με σύστημα που έχει έναν επιθετικό και στο ρόστερ της έχει αυτή τη στιγμή, τέσσερις.

Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι θα τον πουλήσει "όσο-όσο". Τη περσινή σεζόν, ο Πογιάνπαλο σκόραρε 16 γκολ με τη Ρίζεσπορ στη τουρκική Süper Lig, ανεβάζοντας έτσι την χρηματιστηριακή του αξία στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Οι άνθρωποι της Μπάγερν κοστολογούν τον 27χρονο φορ 3 εκατ. ευρώ", αναφέρει το ρεπορτάζ του Βαν Νοκς για τον στόχο της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags