Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Συμφωνία Μπότο με μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα - Στην Τούμπα για μεταγραφή ο μάνατζερ του Ουάρντα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-25 12:45:00

Συμφωνία Μπότο με μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα - Στην Τούμπα για μεταγραφή ο μάνατζερ του Ουάρντα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Συμφωνία Μπότο με μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα - Στην Τούμπα για μεταγραφή ο μάνατζερ του Ουάρντα!

Η μεταγραφή έκπληξη στον Δικέφαλο και οι συζητήσεις με Λουτσέσκου-Γκαρσία. Ποιος είναι ο αμυντικός που έρχεται Θεσσαλονίκη με πρόταση του Ζοσέ Μπότο, γιατί δεν θα παίξει στην πρώτη ομάδα και ποιος βρέθηκε πρόσφατα στο γήπεδο των "ασπρόμαυρων" και γιατί...

Όλα ξεκίνησαν από μία ανάρτηση στο Instagram και «επισημοποιήθηκαν» με τις δηλώσεις του ίδιου του παίκτη, ο οποίος παραδέχθηκε πως υπάρχει οριστική συμφωνία για μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο λόγος για τον 19χρονο στόπερ Ραούλ Μορικέλι της Ρόμα, ο οποίος ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός άσος πραγματοποίησε την περσινή χρονιά γεμάτες εμφανίσεις με την ομάδα του στο Primavera. Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν και συμπαίκτης του νεαρού Έλληνα διεθνή αμυντικού Δημήτρη Κεραμίτση και όλα δείχνουν ότι θα αγωνίζεται με τη δεύτερη ομάδα των «ασπρόμαυρων» από τη νέα σεζόν.

Ο Ζοσέ Μπότο, που προφανώς λόγω Ιταλίας έχει… ανάμιξη στη μεταγραφή, πιστεύει πάρα πολύ στον παίκτη, ωστόσο σε συζητήσεις με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αποφάσισαν πρώτα να δοκιμαστεί από τον Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Μορικέλι αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στην Πορτογαλία μαζί με την πρώτη ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο όπου και πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, αλλά παρέμεινε στην Ρώμη όπου και προπονείται στο προπονητικό κέντρο της Τριγκόρια.



Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρόμα και όπως σημειώνει η «Retesport», ο Δικέφαλος κινήθηκε για την απόκτησή του και είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Το deal έχει δρομολογηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές και η Ρόμα κρατά 30% ποσοστό μεταπώλησης για τον Μορικέλι που θα μεταγραφεί τις επόμενες μέρες και επίσημα στον ΠΑΟΚ. Την μεταγραφή προανήγγειλε ο Ντιέγκο Ταβάνο (Ιταλός ατζέντης και προφανώς και ατζέντης του παίκτη), που έχει συνεργαστεί και με Ομάρ Ελ Καντουρι και Ουαρντα ένα διάστημα. Μάλιστα ανέβασε ένα βιντεάκι από την Τούμπα υποστηρίζοντας ότι ο παίκτης θα παίζει σύντομα εκεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Ρόμα από 13 ετών, και έχει συμβόλαιο έως το 2024! Αυτή τη στιγμή έχει αξία 250 χιλ. ευρώ, ενώ καμία από τις 68 συμμετοχές του δεν έχει καταγραφεί σε επίπεδο ανδρών. Εάν έρθει στην Τούμπα δεν θα είναι η πρώτη φορά που φεύγει απλά από την Ιταλία, αλλά η πρώτη φορά που θα φύγει από τη Ρώμη, μιας και ανέκαθεν έπαιζε στον συγκεκριμένο σύλλογο. Όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα πως δύσκολα θα τον δούμε στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ την νέα σεζόν, εκτός αν βγάλει... μάτια με την δεύτερη ομάδα.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα κίνηση που προκαλεί... ντόρο ο Σαββίδης - Τινάζει ξανά την μπάνκα στον... αέρα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags