Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έλληνας φορ στη λίστα Μαρτίνς - "Ζητούν 4 εκατ. ευρώ - Αντικαταστάτης του Τικίνιο, παίζει σε τριάδα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-25 15:30:00

Έλληνας φορ στη λίστα Μαρτίνς - "Ζητούν 4 εκατ. ευρώ - Αντικαταστάτης του Τικίνιο, παίζει σε τριάδα"

του Γιώργου Κτενά
Έλληνας φορ στη λίστα Μαρτίνς - "Ζητούν 4 εκατ. ευρώ - Αντικαταστάτης του Τικίνιο, παίζει σε τριάδα"

Φούντωσαν τα σενάρια για επιστροφή, μετά από μία εξαιρετική σεζόν του. Ποιος είναι ο παίκτης που ξεχωρίζει στην Ολλανδία και από πότε τον έχουν στην ατζέντα τους οι Πειραιώτες; Ο Πορτογάλος κόουτς τον γνωρίζει καλά και ξέρει για ποιο ρόλο τον θέλει!

Στα ραντάρ του Ολυμπιακού βρίσκεται ξανά ο Τάσος Δουβίκας, καθώς το περσινό φλερτ δεν είχε προχωρήσει λόγω της μεταγραφής του την Ουτρέχτη.

Ο Έλληνας επιθετικός πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της ομάδας του, παρόλα αυτά η Ουτρέχτη βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο και αυτό είναι που θέλουν να εκμεταλλευτούν οι Πειραιώτες.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Σωτήρη Μίχο, δημοσιογράφο που παρακολουθεί ολλανδικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες για τη φετινή σεζόν του Δουβίκα.

"Σύγχρονο 9άρι, ποιοτικός και πολύ εξελίξιμος - Ραγδαίες εξέλιξη - 3-4 εκατ. ευρώ"

"Πραγματοποίησε καλή πρώτη χρονιά, είναι πάρα πολύ καλός με την μπάλα, σύγχρονο 9άρι, γρήγορος, ταχυδυναμικός, μοιράζει την μπάλα στους συμπαίκτες. Δεν σκοράρει κατά ριπάς, σε σχέση με Παυλίδη και Γιακουμάκη που πέρασαν από την Ολλανδία, αλλά παραμένει πολύ ποιοτικός και σύγχρονος επιθετικός, πολύ εξελίξιμος", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση, στο sportdog, ο καλός συνάδελφος.

Πόσα χρήματα θεωρείς ότι χρειάζεται για να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός;

"Γενικοτερα η Ουτρέχτη είναι σε μεταβατική φάση, με νέο προπονητή κ.λπ. Κάτι που ίσως να βγει και σε καλό στον Ολυμπιακό. Το transfermarkt τον κοστολογεί στο 1,5 εκατ. αλλά δεν θα μου έκανε εντύπωση αν η ομάδα ζητήσει ακόμα και 3 ή 4 εκατ. ευρώ. Ποντάρουν πολύ πάνω του, τον θεωρούν και είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα τους που μπορεί να έχουν ραγδαία εξέλιξη".

"18άδα και μπακ απ του Αραμπί - Βασικός σε κάποια παιχνίδια - Πιέζει ψηλά και κλέβει μπάλα"

Μπορεί να βρει χώρο στον Ολυμπιακό;

"Σε επίπεδο 11άδας δεν θα έλεγα με σιγουριά ότι είναι εφικτό, αυτή τη στιγμή υπάρχουν 3 σέντερ φορ στο ρόστερ. Αλλά στη 18άδα σίγουρα, ειδικά αν φύγει ο Τικίνιο ή ο Χασάν, μπορεί να βρεθεί χώρος ως μπακ του Αραμπί. Γιατί όχι και βασικός σε κάποια παιχνίδια, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις".

Μπορεί να αφήσει στον πάγκο τον Ελ Αραμπί δηλαδή;

"Δεν έχει τη δυνατότητα του Ελ Αραμπί στο σκοράρισμα, ούτε και τις τοποθετήσεις του. Σε πρωτάθλημα με πολύ ανοιχτές άμυνες, που η τακτική πηγαίνει λίγο περίπατο, δεν ήταν ο τρελός γκολτζής. Αλλα είναι επιθετικός πιο πολύ να πιέσει ψηλά, να πάρει τη μπάλα από τα αντίπαλα σέντερ μπακ και να την μοιράσει".

"Μαζί με Ελ Αραμπί στην 11άδα - Μπορεί και στα πλάγια - Καλή συνεργασία με Ζινκερνάγκελ"

Θα μπορούσαν να συνυπάρξουν στην 11άδα;

"Σίγουρα με το σύστημα σε 3-5-2, που έπαιξε πέρσι κάποιος φορές ο Μαρτίνς. Αλλά και με 3άδα στην επίθεση, με τον Δουβίκα στα πλάγια, όπως τον βλέπουμε στην Εθνική".

Με ποιον θεωρεί ότι θα μπορούσε να ταιριάξει από το ρόστερ του Ολυμπιακού;

"Θεωρώ ότι ο Ζίνκερναγκελ, που είναι παίκτης με χαμηλό κέντρου βάρους και ταχύς, μπορεί να κάνει καλή συνεργασία με τον Δουβίκα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον ήθελε ο Αλμέιδα μαζί με Πινέδα, τον πήρε ο Ολυμπιακός - Μπέντο και Σον… τον έστειλαν στο Λιμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags