Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κίνηση ματ από ΠΑΟ - Του "βγαίνει" μεταγραφή που δεν περίμενε - Χαφ που... κερδίζει Καρλίτος!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-25 16:15:00

Κίνηση ματ από ΠΑΟ - Του "βγαίνει" μεταγραφή που δεν περίμενε - Χαφ που... κερδίζει Καρλίτος!

Sportdog Team
Κίνηση ματ από ΠΑΟ - Του "βγαίνει" μεταγραφή που δεν περίμενε - Χαφ που... κερδίζει Καρλίτος!

Ο νεαρός χαφ άλλαξε την εικόνα των πράσινων στο φιλικό με τον Βόλο!

Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Κυριακής ήρθε ισόπαλος με τον Βόλο σε ένα ματς που δεν είχε τέρματα. Σίγουρα η ενίσχυση φωνάζει από... μακριά πως πρέπει να έρθει, ωστόσο οι πράσινοι έχουν και μερικά καλά στοιχεία να κρατάνε από το ματς με την ομάδα από την Μαγνησία.

Ένα από αυτά ήταν η εμφάνιση του Τσέριν, ο οποίος με το που μπήκε στο δεύτερο μέρος συνέβαλε στα μέγιστα για να αλλάξει τελείως η εμφάνιση της ομάδας του, η οποία στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά κακή τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Σίγουρα ο νεαρός χαφ δεν είναι ούτε Βιγιαφάνιες, ούτε Γκατσίνοβιτς, από άποψη εμπειρίας, ωστόσο έχει και αυτός παραστάσεις για την ηλικία του.

Μάλιστα, ο συνδυασμός της υποτονικής εμφάνισης του Καρλίτος με την δική του καλή εμφάνιση δείχνουν ότι θα του δώσουν τη φανέλα του βασικού στον πρώτο αγώνα με την Σλάβια στις 4 Αυγούστου.

Εξάλλου, αν ο Καρλίτος βρεθεί στην βασική ενδεκάδα ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει αλλαγή ουσίας στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, αφού δεν υπάρχουν λύσεις πίσω από τους Ιωαννίδη, Παλάσιος και Αϊτόρ! Για αυτό λοιπόν ο Τσέριν θα μπει κατευθείαν στα βαθιά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags