Facebook Pixel Άρης - ΠΑΟΚ: Ατάκες... φωτιά από Έλληνα τεχνικό - "Δύσκολο να μείνει Ελλάδα ο Πάλμα - Σοκ η εικόνα του ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-25 16:41:00

Ατάκες... φωτιά από Έλληνα τεχνικό - "Δύσκολο να μείνει Ελλάδα ο Πάλμα - Σοκ η εικόνα του ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από Έλληνα τεχνικό - "Δύσκολο να μείνει Ελλάδα ο Πάλμα - Σοκ η εικόνα του ΠΑΟΚ"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε γνωστός Έλληνας τεχνικός όπου αναφέρθηκε τόσο στον Άρη, όσο και στον Δικέφαλο του Βορρά και στα όσα είδε στους πρώτους αγώνες των προκριματικών του Conference League.

Μιχάλης Γρηγορίου: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Έλληνας προπονητής μίλησε για την εικόνα του Άρη και του ΠΑΟΚ στα πρώτα τους ευρωπαϊκά παιχνίδια στο Conference League.

Για τον Άρη: «Μου άρεσε ο Άρης. Παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ έδειξε χαρακτήρα. Χωρίς να είναι στο 100% έβγαλε μια ποιότητα που του επέτρεψε να πετύχει 5 γκολ. Δεν είναι θέμα δυναμικότητας αντιπάλου. Φέτος ο Άρης έχει παίκτες με ποιότητα που με μια ενέργεια μπορεί να αλλάξουν τον ρου ενός αγώνα. Για πρώτη επίσημη εμφάνιση ο Άρης έδειξε στοιχεία για να κάνει καλά πράγματα και θα γίνεται καλύτερος».

Ποιος παίκτης του Άρη του άρεσε: «Μου έκανε γκελ ο Πάλμα. Ένα παιδί που δύσκολα θα μείνει στο ελληνικό πρωτάθλημα και λόγω ηλικίας. Μου έκαναν εντύπωση οι κινήσεις του με και χωρίς την μπάλα. Είναι σημαντική αυτή η ισορροπία, έχει πολλή ποιότητα. Δεν είναι αξιοσημείωτο που δεν έπαιζε με Μάντζιο. Δεν είναι εύκολο για έναν προπονητή μεσούσης της περιόδου να τον εντάξει. Ήθελε χρόνο να εγκλιματιστεί, είναι αλλιώς όταν κάνεις προετοιμασία με την ομάδα. Δικαίως τον κοστολογεί στα 5 εκ. γιατί λόγω ηλικίας του μπορεί να κάνει μια πολύ καλή μεταγραφή».

Για τον Γκρέι: «Είναι φορ περιοχής ένα παιδί που ξέρει καλά τη θέση. Ειδικά από το πρωτάθλημα από το οποίο ήρθε στην Ελλάδα. Νομίζω θέλει κάποια ματς να βρει τον εαυτό του. Ίσως είναι λίγο πίσω σε φυσική κατάσταση αλλά σε 1-2 μήνες θα είναι στο 100%. Αλλά είδα ότι πρεσάρει και οι κινήσεις του είναι πολύ καλές και να δούμε και την αποτελεσματικότητά του».

Για τον Καμάτσο: «Κάνει πολλές κινήσεις χωρίς την μπάλα. Είναι σημαντικό αυτό, έτσι πέτυχε ένα από τα γκολ. Το μέλλον του ανήκει. Είναι μαζί με τον Πάλμα που λόγω ηλικίας και διάθεσης έχουν δώσει νέα πνοή στην επίθεση του Άρη που έχει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ. Είναι πολυτέλεια να μένει στον πάγκο ο Μαντσίνι».

Για τις ισορροπίες που καλείται να βρει ο Μπούργος σε ένα τόσο ποιοτικό ρόστερ: «Έχει πάρα πολλά παιχνίδια να δώσει ο Άρης. Ευελπιστούμε όλες οι ελληνικές ομάδες να περάσουν. Το κύπελλο είναι στόχος και μπορεί οι παίκτες να μοιράζονται τα παιχνίδια και στο πρωτάθλημα».

Για το ζευγάρι του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι: «Περιμένουμε την αντίδραση του ΠΑΟΚ. Δε νοείται να μη βγάλει. Ήταν ένα σοκ το αποτέλεσμα και η εικόνα και για τον προπονητή και τον οργανισμό. Δε θεωρούσαν ότι θα ηττηθούν με αυτό το σκορ που είναι αβαντάζ για την ομάδα της Λέφσκι. Θα βγάλει αντίδραση. Αν μεταφραστεί και σε πρόκριση θα το δούμε. Πάντα όταν πληγώνεσαι έτσι, το επόμενο παιχνίδι μπορεί να αποτελέσει το γιατρικό. Δεν μπορεί κάποιος να διανοηθεί ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι εκτός Ευρώπης από τον Ιούλιο. Εγώ αισιοδοξώ ότι θα δούμε την αντίδραση του ΠΑΟΚ», είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags