Facebook Pixel ΑΕΚ - Ντομαγκόι Βίντα: Οριστικό: Χαμός στο twitter - Απάντησε στην προσφορά της ΑΕΚ ο Βίντα! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-26 07:40:00

Οριστικό: Χαμός στο twitter - Απάντησε στην προσφορά της ΑΕΚ ο Βίντα! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Οριστικό: Χαμός στο twitter - Απάντησε στην προσφορά της ΑΕΚ ο Βίντα! (ΦΩΤΟ)

Τούρκος δημοσιογράφος έβγαλε την μεγάλη είδηση αναφορικά με την απόφαση του Κροάτη στόπερ για την πρόταση που του είχε καταθέσει η Ένωση.

ΑΕΚ - Ντομαγκόι Βίντα: Θετικά απάντησε στην "χρυσή" πρόταση της ΑΕΚ ο 33χρονος στόπερ, σύμφωνα με όσα διαρρέει από την Τουρκία δημοσιογράφος της χώρας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Vole» στο twitter, οι άνθρωποι της Ένωσης έδωσαν τα χέρια με τον Ντομαγκόι Βίντα, για συμβόλαιο διετούς συνεργασίας, με τους Τούρκους να κάνουν αναφορά και στο ποσό που θα εισπράξει ο πρώην αμυντικός της Μπεσίκτας.

Συγκεκριμένα, οι γείτονες αποκαλύπτουν ότι το συμβόλαιο του Βίντα προβλέπει μισθό ύψους 1,4 εκατ. ευρώ ετησίως, συν 500.000 ευρώ που θα δοθούν στον έμπειρο στόπερ με μορφή μπόνους.

Το who is who του παίκτη

Ο Βίντα είναι γεννημένος στις 29 Απριλίου του 1989 στο Όσιγιεκ της Κροατίας. Είναι 98 φορές διεθνής έχοντας και 4 γκολ και έχει παίξει σε αρκετές ομάδες.

Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί στη Λεβερκούζεν (9 συμμ.), Ντινάμο Ζάγκρεμπ (68 συμμ., 8 γκολ), Όσιγιεκ (90 συμμ., 6 γκολ), Ντινάμο Κιέβου (160 συμμ., 13 γκολ) και εσχάτως αγωνιζόταν στην Μπεσίκτας, όπου είχε συνολικά 164 ματς, 16 γκολ, 27 κίτρινες κάρτες και τρεις κόκκινες. Και όλα αυτά σε 13.853 αγωνιστικά λεπτά. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags