Facebook Pixel ΑΕΚ: Ρεπορτάζ "Κέτσε" για το συμβόλαιο του Βίντα - "Μέχρι και 3,5 εκατ. ευρώ" - Πάει και για άλλον στόπερ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-26 12:54:00

Ρεπορτάζ "Κέτσε" για το συμβόλαιο του Βίντα - "Μέχρι και 3,5 εκατ." - Πάει και για άλλον στόπερ!

Sportdog Team
Ρεπορτάζ "Κέτσε" για το συμβόλαιο του Βίντα - "Μέχρι και 3,5 εκατ." - Πάει και για άλλον στόπερ!

Στο μεταγραφικό «μπαμ» της ΑΕΚ με τον Ντομαγκόι Βίντα και στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της «Ένωσης» αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Για τη σπουδαία μεταγραφή του Ντομαγκόι Βίντα -που μοιάζει θέμα χρόνου να ολοκληρώσει η ΑΕΚ- μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Συζητώντας με τον Σταύρο Χονδροθύμιο, επιβεβαίωσε ότι ο Κροάτης έχει απαντήσει θετικά και μέσα στη μέρα θα υπογράψει στην «Ένωση».

Εξήγησε λοιπόν ότι για να κάνουν οι «κιτρινόμαυροι» το… μπαμ χρειάστηκε οικονομική υπέρβαση, αφού το συμβόλαιό του αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ για δυο χρόνια (οριακά το υψηλότερο στην ομάδα), ενώ με τα υψηλά μπόνους επίτευξης στόχων μπορεί να φτάσει και στα 3,5 εκατ. ευρώ.

Κατά τ’ άλλα, σημείωσε ότι πλέον η ΑΕΚ στρέφεται στην απόκτηση του άλλου στόπερ που θα προορίζεται για βασικός, ενώ υπογράμμισε ότι το θέμα του επιθετικού μπορεί να καθυστερήσει.

Όσο για το γήπεδο και το πότε θα διεξαχθεί το πρώτο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια, σημείωσε ότι υπάρχει ελπίδα για τα τέλη Αυγούστου, αλλά ξεκαθάρισε ότι οι εκτιμήσεις πηγαίνουν μέρα με τη μέρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags