Facebook Pixel Βλάνταν Ίβιτς: Σάλος στη Μακάμπι: Διέρρευσε ηχητικό με υβριστικά για Ίβιτς - "Είναι ηλίθιος! Να πάει στο διάολο"
| 2022-07-26 13:09:00

Σάλος στη Μακάμπι: Διέρρευσε ηχητικό με υβριστικά για Ίβιτς - "Είναι ηλίθιος! Να πάει στο διάολο"

Sportdog Team
Σάλος στη Μακάμπι: Διέρρευσε ηχητικό με υβριστικά για Ίβιτς - "Είναι ηλίθιος! Να πάει στο διάολο"

Αναστάτωση στην ισραηλινή ομάδα, η οποία θα αντιμετωπίσει -εκτός απροόπτου- τον Άρη στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Βλάνταν Ίβιτς: Ένα ηχητικό που κυκλοφόρησε έχει προκαλέσει χαμό στις τάξεις της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και γενικότερα στο ποδόσφαιρο του Ισραήλ, στο οποίο ακούγεται ο πατέρας του μέσου της ομάδας, Όσκαρ Γκλουκ, να "κράζει" τον Βλάνταν Ίβιτς επειδή χρησιμοποίησε τον γιο του για μόλις δύο λεπτά στον αγώνα με την Ζίρα για τον β’ προκριματικό.

Μιλώντας σε έναν φίλο του, ο Μαξίμ Γκλουκ, ακούγεται να λέει: «Σου το είπα, ο προπονητής είναι ηλίθιος! Γι’ αυτό τον έδιωξαν από την Αγγλία. Έκανε κι εκεί τα ίδια, δεν έβαζε τους καλούς παίκτες να αγωνίζονται. Τον πέταξαν σαν σκύλο από εκεί. Ελπίζω να μη μείνει και εδώ τώρα. Να πάει στο διάολο».

Όπως αναφέρουν τα Μέσα του Ισραήλ, ο πατέρας του Γκλουκ έστειλε το εν λόγω ηχητικό μήνυμα σε έναν γνωστό του στο What’s App και εκείνος το μοιράστηκε με άλλους. Μέσα σε λίγα λεπτά, το ηχητικό κυκλοφόρησε παντού. «Με παγίδεψαν. Πλέον δεν θα μιλάω σε άλλους για τον γιο μου», δήλωσε ο Μαξίμ Γκλουκ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags