Facebook Pixel Άρης: Ποιος... Πλάνιτς και ποιος Βρσάλικο; Ο Άρης την καλύτερη μεταγραφή στην Ελλάδα - Φέρνει και στόπερ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-26 18:41:00

Ποιος... Βίντα και ποιος Βρσάλικο; Ο Άρης την καλύτερη μεταγραφή στην Ελλάδα - Φέρνει και στόπερ!

Sportdog Team
Ποιος... Βίντα και ποιος Βρσάλικο; Ο Άρης την καλύτερη μεταγραφή στην Ελλάδα - Φέρνει και στόπερ!

Ο Θοδωρής Καρυπίδης είναι αποφασισμένος να ανεβάσει επίπεδο τους Κίτρινους και ετοιμάζει μία ομάδα με εντυπωσιακό ρόστερ και μεγάλες απαιτήσεις.

Ως την μεταγραφή του καλοκαιριού αυτή του Μανού Γκαρσία χαρακτήρισε ο Ιάσωνας Μίσχος στον αέρα του Over FM. O ρεπόρτερ του Άρη ανέφερε για τον Ισπανό ότι είναι ένας παίκτης που ξέρει που έχει έρθει και ξέρει τους στόχους των «κιτρινόμαυρων», ενώ μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεκάρι όσο και ως εξτρέμ. Μάλιστα ο σύλλογος απέκτησε 100% τα δικαιώματα του παίκτη, ενώ τα πρώτα αγωνιστικά λεπτά θα τα δούμε στα ματς με την Μακάμπι.

Για την υπόθεση του Μπράμπετς τόνισε ότι ναι μεν είναι οι «Θεσσαλονικείς» σε προχωρημένες επαφές, όμως δεν υπάρχει κάτι σοβαρό.

Σε περίπτωση που ο Άρης μπει στους ομίλους και το ποσό που θα πάρει αποκάλυψε πως το ποσό που θα βάλει θα έχει να κάνει με το μάρκετινγκ και με ποιες ομάδες θα μπουν στους ομίλους. Εκτιμάται μάλιστα ότι το ποσό αυτό θα ναι κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Τέλος ανέφερε ότι η ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Πριμέρα Ντιβιζιόν με πολύ καλό στόπερ, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το όνομα του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags