Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Έσκασε" όνομα έκπληξη για την γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ - Μεταγραφή 11,5 εκατ. ευρώ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-27 11:04:00

"Έσκασε" όνομα έκπληξη για την γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ - Μεταγραφή 11,5 εκατ. ευρώ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Έσκασε" όνομα έκπληξη για την γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ - Μεταγραφή 11,5 εκατ. ευρώ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση ήρθε στο προσκήνιο για την ενίσχυση της επίθεσης του Δικεφάλου του Βορρά.

ΠΑΟΚ: Ο λόγος για τον Λις Μουσέ, τον 26χρονο Γάλλο επιθετικό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και φέρεται να βρίσκεται στο "στόχαστρο" των Θεσσαλονικιών.

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτουν δημοσιεύματα από την Ιταλία, που υποστηρίζουν ότι ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους για τον Μουσέ είναι και ο ΠΑΟΚ, ενώ ο παίκτης απέρριψε πρόσφατα πρόταση της Μπόχουμ.

«Η Μπόχουμ έκανε προσφορά για τον Μουσέ. Ο γερμανικός σύλλογος πρόσφερε διετές συμβόλαιο αξίας 500.000 ευρώ ανά σεζόν για τον Γάλλο επιθετικό, ο οποίος αρνήθηκε, καθώς η προσφορά ήταν πολύ χαμηλή. Στη Σαλερνιτάνα ο μισθός του ήταν 80.000 ευρώ τον μήνα για έξι μήνες.

Για τον Μουσέ υπάρχουν και άλλες ομάδες, που ενδιαφέρονται, όπως ο ΠΑΟΚ, η Χάβρη και άλλες, που κινούνται και στην υπόλοιπη γαλλική αγορά. Η πρόθεσή του θα είναι σίγουρα να μειώσει τις αξιώσεις του, αλλά όχι στα νούμερα της Μπόχουμ, τουλάχιστον προς το παρόν», τονίζεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ του serieanews.com!

Ο Γάλλος με καταγωγή από την Σενεγάλη έπαιξε για πρώτη φορά στην Premier League το 2016, με τη φανέλα της Μπόρνμουθ, η οποία τον απέκτησε έναντι 6,5 εκατομμυρίων ευρώ από τη Χάβρη. Τρία χρόνια αργότερα, η Σέφιλντ δαπάνησε 11,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει, παρότι πέτυχε μόλις 5 γκολ σε 71 παιχνίδια της Μπόρνμουθ!

Στη Γιουνάιτεντ μέτρησε 9 γκολ και 4 ασίστ σε 53 παιχνίδια και τον περασμένο Ιανουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στη Σαλερνιτάνα, ωστόσο αγωνίστηκε σε μόλις 6 παιχνίδια (153 λεπτά συμμετοχής) χωρίς να σκοράρει, λόγω τραυματισμών!

Συνολικά, ο Μουσέ έχει αγωνιστεί σε 99 παιχνίδια της Premier League (9 γκολ, 4 ασίστ), ενώ έχει φορέσει οκτώ φορές τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας U21 και άλλες τόσες τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας U20!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags