Facebook Pixel ΑΕΚ - Ντομαγκόι Βίντα: Το ξεκαθάρισε η ΠΑΕ ΑΕΚ: "Κανονικά τα ιατρικά ο Βίντα - Δεν ζήτησε κάτι ιδιαίτερο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-27 13:45:00

Το ξεκαθάρισε η ΠΑΕ ΑΕΚ: "Κανονικά τα ιατρικά ο Βίντα - Δεν ζήτησε κάτι ιδιαίτερο"

Sportdog Team
Το ξεκαθάρισε η ΠΑΕ ΑΕΚ: "Κανονικά τα ιατρικά ο Βίντα - Δεν ζήτησε κάτι ιδιαίτερο"

Στις φήμες που έλεγαν ότι ο Ντομαγκόι Βίντα δεν έπαιξε στην Σαουδική Αραβία λόγω... ιατρικών απάντησαν οι Κιτρινόμαυροι.

ΑΕΚ - Ντομαγκόι Βίντα: Πριν λίγες ώρες ένα δημοσίευμα από την Τουρκία τόνιζε ότι ο Κροάτης στόπερ "κόπηκε" από τη Αλ Ιτιφάκ επειδή δεν δέχτηκε να υποβληθεί σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι των ιατρικών τεστ.

Στις παραπάνω φήμες φρόντισε να απαντήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω κύκλων της, τονίζοντας πως ο Ντομαγκόι Βίντα δεν έθεσε ποτέ το παραμικρό ζήτημα για το θέμα των ιατρικών και πως την Πέμπτη (28/7), που θα έρθει στην Αθήνα, θα περάσει από τις καθιερωμένες εξετάσεις και τα εργομετρικά.

Επιπρόσθετα, από την Ένωση αναφέρουν ότι ο Βίντα δεν συμφώνησε ποτέ με την ομάδα από την Σαουδική Αραβία, η οποία πάντως όντως του κατέθεσε πρόταση συνεργασίας.

«Σύμφωνα με πληροφορίες από αξιωματούχους της Αλ-Ετιφάκ, κάποιο πρόβλημα παρουσιάστηκε στις ιατρικές εξετάσεις που έκανε ο Βίντα. Ο γιατρός του συλλόγου εντόπισε κάτι στο γόνατο του αθλητή και δεν ήταν 100% σίγουρος. Οπότε, συνέστησε ο παίκτης να ελεγχθεί λεπτομερέστερα σε νοσοκομείο.

Ενώ όμως ο Βίντα ήθελε να γίνει ο σχετικός ιατρικός έλεγχος στη Βοσνία, η διοίκηση της Αλ-Ετιφάκ δεν το δέχθηκε. Αντιθέτως, η πλευρά της ΑΕΚ απάντησε θετικά σε αυτό το αίτημα του Κροάτη και η μεταγραφή προχώρησε.

Μετά απ’ αυτές τις εξελίξεις, ο Βίντα συζήτησε το θέμα με τη σύζυγο και την οικογένειά του, που δεν ήταν πρόθυμοι να μετακομίσουν στη Σαουδική Αραβία. Έτσι, ο Κροάτης σταρ αποφάσισε άμεσα να υπογράψει στην ΑΕΚ», ανέφερε το δημοσίευμα της Fanatik.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags