Facebook Pixel Λέφσκι Σόφιας: Απάντηση - φωτιά από Μιχαϊλοφ σε Λουτσέσκου για δηλώσεις περί Τούμπας
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-27 22:16:00

Απάντηση - φωτιά από Μιχαϊλοφ σε Λουτσέσκου για δηλώσεις περί Τούμπας

Sportdog Team
Απάντηση - φωτιά από Μιχαϊλοφ σε Λουτσέσκου για δηλώσεις περί Τούμπας

Την άποψη ότι ο Δικέφαλος του Βορρά είναι το φαβορί στον αγώνα με την Λέφσκι, για την πρόκριση, ανέφερε ο τεχνικός της ομάδας από την Βουλγαρίας.

Λέφσκι Σόφιας: Εξακολουθεί να θεωρεί φαβορί τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός της ομάδας από τη Βουλγαρία, παρά το 2-0 του πρώτου αγώνα, με τον ίδιο στις δηλώσεις του να τονίζει  πως οι Κράεφ και Τσουνάμι μπορούν να παίξουν ενώ σημείωσε την πίστη του για πρόκρισης.

Στην ερώτηση για το αν είναι διαθέσιμοι οι Κράεφ και Τσουνάμι: «Είναι έτοιμος και ο Κράεφ και ο Τσουνάμι. Μπήκαν στην αποστολή και θα προπονηθούν κανονικά σήμερα. Μένουν περίπου 24 ώρες για να αποφασίσω ποιους θα βάλω στην ενδεκάδα, έχουμε επιλογές για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και είμαστε έτοιμοι».

Για το αν έχει αλλάξει κάτι μετά το 2-0 για την Λέφσκι: «Ο ΠΑΟΚ από την αρχή ήταν το φαβορί, κάναμε ένα καλό ματς στο πρώτο ματς, πήραμε μια δίκαιη νίκη. Ξέρουμε τι να περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ τώρα που παίζουμε στην έδρα του. Δεν έχει αλλάξει κάτι για εμάς. Με την ίδια σοβαρότητα και το ίδιο στυλ θα παίξουμε για να πάρουμε την πρόκριση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που δεν είχε καλή εικόνα στο πρώτο ματς».

Για την ατάκα του περί θαύματος μετά την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ και αν είναι έτοιμοι οι παίκτες του για την πρόκριση: «Πιστεύω ότι θα προκριθούμε. Θα παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, έχουμε καλά πατήματα, έχουμε βρει ρυθμό και είμαστε έτοιμοι για αυτή την πρόκληση. Αν δεν κάνουμε λάθη θα περάσουμε, πρέπει ταυτόχρονα εμείς να είμαστε σωστοί όπως στο πρώτο παιχνίδι και ταυτόχρονα να εκμεταλλευτούμε τα λάθη που θα κάνει ο ΠΑΟΚ. Πιστεύω στην πρόκριση και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε. Παίξαμε καλά στο πρώτο ματς και οι οπαδοί μας χάρηκαν με την νίκη».

Για τις σκέψεις του για το μέλλον της ομάδας : «Στόχος μας είναι η πρόκριση αρχικά κόντρα στον ΠΑΟΚ και στην συνέχεια να γινόμαστε καλύτεροι, παιχνίδι με το παιχνίδι. Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας και οτι μπορουμε να συνεχίσουμε στην πορεία που ξεκινήσαμε πέρσι με την κατάκτηση του Κυπέλλου».

Πρώτος μίλησε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Νικολάι Μιχαΐλοφ, ο οποίος στάθηκε στην προετοιμασία που έχει η Λέφσκι και τόνισε είναι έτοιμοι για την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Νικολάι Μιχαΐλοφ :

Για το αν υπάρχει κάποιος είδους έντασης πριν το ματς και αν περιμένει κάτι διαφορετικό στο αυριανό παιχνίδι : «Είμαστε προετοιμασμένοι, ξέρουμε τι να περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ. Εμείς ήρθαμε για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είναι μια δύσκολη έδρα η Τούμπα, αλλά είμαστε έτοιμοι για την πρόκριση».

Για την ατάκα του Λουτσέσκου ότι η ομάδα θα στηριχθεί από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και αν επηρεαστούν οι συμπαίκτες του: «Αυτό θα το δούμε αύριο στο γήπεδο. Ελπίζω ότι δεν θα επηρεαστούν οι συμπαίκτες μου. Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας μου για ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το κάναμε στην έδρα μας, μπορούμε να το κάνουμε και στην Θεσσαλονίκη», είπε ο παίκτης της Λέφσκι Σόφιας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags