Facebook Pixel Μακάμπι Χάιφα: Δημοσίευμα σοκ για παίκτη της Μακάμπι
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-28 00:04:00

Δημοσίευμα σοκ για παίκτη της Μακάμπι

Sportdog Team
Δημοσίευμα σοκ για παίκτη της Μακάμπι

Άσος της Μακάμπι Χάιφα μπλέχτηκε σε σχετικό δημοσίευμα που αφορά σεξουαλική επαφή με ανήλικη.

Μακάμπι Χάιφα: Δημοσίευμα σοκ για τον Ομέρ Ατζίλι, το οποίο κυκλοφόρησε στον Τύπο λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο συγκεκριμένος άσος πέρασε ως αλλαγή προς το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Το story που αφορά τον Ατζίλι

Πριν δύο χρόνια ο Ατζίλι και ο τότε συμπαίκτης του Ντορ Μίχα είχαν εμπλακεί σε μια υπόθεση σεξουαλικής επαφής με ανήλικη, με αποτέλεσμα να τους αποδεσμεύσει η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το «Channel 13» επανέφερε στην επιφάνεια μηνύματα που φέρονται να είχαν ανταλλάξει οι δύο παίκτες με τους ανθρώπους που κατηγορούνται το «κονέ» για να έρθουν σε σεξουαλική επαφή με δυο ανήλικες. Ο Ατζίλι και ο Μίχα φέρονται να ζητούν φωτογραφίες τους και παρότι μοιάζουν αρχικά να έχουν ενδοιασμούς, τελικά... προχώρησαν.

Πάντως, οι δύο ποδοσφαιριστές απαλλαγεί από τη δικαιοσύνη και ο δικηγόρος τους με αφορμή το δημοσίευμα τοποθετήθηκε και μίλησε για Fake News. «Η υπόθεση έχει ελεγχθεί από τις αρχές και τη δικαιοσύνη, αθωώθηκαν γιατί δεν προέκυψε κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο εναντίον τους. Ο κόσμος δεν πρέπει να παρασύρεται από Fake News. Κάποιοι θέλουν να πλήξουν τους πελάτες μου και βασίζονται σε ψεύτικα στοιχεία, τη στιγμή που οι αρχές έχουν ελέγξει τα τηλεφωνικά αρχεία τους και δεν βρήκαν τίποτα», ανέφερε ο Ισραηλινός εκπρόσωπος των δυο παικτών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags