Facebook Pixel Μακάμπι - Ολυμπιακός: Δήμιος του Ολυμπιακού ο προπονητής της Μακάμπι - Το έχει ξανακάνει!
| 2022-07-28 00:38:00

Δήμιος του Ολυμπιακού ο προπονητής της Μακάμπι - Το έχει ξανακάνει!

Δήμιος του Ολυμπιακού ο προπονητής της Μακάμπι - Το έχει ξανακάνει!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο νεαρός προπονητής από το Ισραήλ μετράει το 2/2 σε νοκ άουτ αγώνες με τον Ολυμπιακό.

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο νεαρός προπονητής από το Ισραήλ μετράει το 2/2 σε νοκ άουτ αγώνες με τον Ολυμπιακό.

Ο Μπαράκ Μπακχάρ κατάφερε να έχει το απόλυτο σε προκρίσεις με τον Ολυμπιακό! Πρόκειται για τον προπονητή της Μακάμπι Χάιφα, η οποία απέκλεισε τον Ολυμπιακό αήττητη.

Η ομάδα από το Ισραήλ ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς, ωστόσο προκρίθηκε πανηγυρικά με το 4-0 εκτός έδρας στο δεύτερο ματς. Πάντως, ο Ισραηλινός τεχνικός... το είχε κάνει ξανά, το να αποκλείσει τον Ολυμπιακό, απλώς με άλλη ομάδα.

Το έκανε ξανά

Ο κόουτς των Ισραηλινών είναι ο άνθρωπος που συνδέει τους ερυθρόλευκους με τον προ ετών αποκλεισμό τους από την Μπερ Σεβά αφού τότε προπονούσε εκείνη την ομάδα ενώ ο πρωταθλητής Ελλάδας είχε τον Ισπανό, Βίκτορ Σάντσεθ.  Κοινώς, κατάφερε κάτι... σπάνιο σε νοκ άουτ αγώνες, αποκλείοντας δις μια ομάδα που είχε την ταμπέλα του φαβορί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Ο ίδιος βρίσκεται στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2020 και ήδη έχει προπονήσει την ομάδα του σε 102 αγώνες, έχοντας 2.1 κερδισμένους βαθμούς ανά ματς και 3 τίτλους σε αυτή την άκρως επιτυχημένη διετία. Είναι αναμφίβολα από τους πιο επιτυχημένους και ανερχόμενους προπονητές της χώρας του, μιας και είχαν προηγηθεί 4.5 πετυχημένα χρόνια στην Μπερ Σεβά, την οποία είχε προπονήσει σε 218 ματς, πανηγυρίζοντας μεταξύ άλλων και την πρόκριση επί του Ολυμπιακού. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags