Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απάντησε σε Παναθηναϊκό για Βιτίνιο η Φλαμένγκο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-28 10:30:00

Απάντησε σε Παναθηναϊκό για Βιτίνιο η Φλαμένγκο!

Sportdog Team
Απάντησε σε Παναθηναϊκό για Βιτίνιο η Φλαμένγκο!

Οι Πράσινοι είχαν καταθέσει πρόταση για τον 28χρονο εξτρέμ της βραζιλιάνικης ομάδας.

Παναθηναϊκός: "Όχι" στην πρόταση του Τριφυλλιού για τον Βιτίνιο απάντησε η Φλαμένγκο, σύμφωνα με ιστοσελίδα της Βραζιλίας, που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα του βραζιλιάνικου συλλόγου.

Όπως αναφέρεται, ο παίκτης δέχτηκε την προσφορά του Παναθηναϊκού και θέλει να μετακομίσει στην Ελλάδα, όμως η "Φλα" θεωρεί ότι μπορεί να έχει μια καλύτερη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, απαντώντας αρνητικά στους Πράσινους.

Στο δημοσίευμα, τονίζεται ότι οι άνθρωποι της Φλαμένγκο εκτιμούν ότι η βελτιωμένη προσφορά για τον Βιτίνιο μπορεί να έρθει και πάλι από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ίσως επιμείνει στην απόκτησή του.

Πάντως, επισημαίνεται ότι και πρόταση να μην έρθει για τον ποδοσφαιριστή, η Φλαμέγκο δεν έχει πρόβλημα να τον κρατήσει μέχρι και το τέλος του συμβολαίου του χωρίς να τον παραχωρήσει χάνοντας και τα χρήματα ή άλλα κέρδη που θα μπορούσε να έχει από την παραχώρησή του.

Υπενθυμίζεται, ότι οι Πράσινοι προσφέρουν στους Βραζιλιάνους ποσοστό μεταπώλησης για τον παίκτη, αφού το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο, με την προϋπόθεση να τον αφήσει ελεύθερο η Φλαμένγκο από τώρα.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags