Facebook Pixel Νίκος Καραγεωργίου: Ατάκες... φωτιά Καραγεωργίου για ΠΑΟΚ και Ευρώπη - Τι είπε για την παρουσία Κούτσια
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-28 18:46:00

Ατάκες... φωτιά Καραγεωργίου για ΠΑΟΚ και Ευρώπη - Τι είπε για την παρουσία Κούτσια

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά Καραγεωργίου για ΠΑΟΚ και Ευρώπη - Τι είπε για την παρουσία Κούτσια

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Έλληνας τεχνικός όπου και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Δικεφάλου του Βορρά, αλλά και στους αγώνες που έδωσαν Άρης και Ολυμπιακός.

Νίκος Καραγεωργίου: Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο έμπειρος τεχνικός όπου και αναφέρθηκε τόσο στο πρώτο δείγμα που έχει από τους αγώνες του ΠΑΟΚ, όσο και στην ήττα - σοκ και αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Μακάμπι Χάιφα.

«Φαντάζομαι ότι όλοι αυτό είχαν σκεφτεί, ότι ο ΠΑΟΚ θα είχε εύκολο έργο, αλλά τα πράγματα έγιναν διαφορετικά και τώρα υπάρχει κίνδυνος. Η ομάδα πρέπει να δείξει έτοιμη και να ανταποκριθεί, όπως και ο κόσμος, γιατί η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Φάνηκε ότι ανασταλτικά δεν λειτούργησε καλά, αλλά και επιθετικά το ίδιο. Μπορούμε να πούμε βέβαια για την επίθεση ότι ήταν το πρώτο ματς της σεζόν

Η άμυνα δεν εξαρτάται μόνο από τους αμυντικούς, αλλά απ' όλη την ομάδα. Εγιναν κάποια λάθη στο πρώτο ματς, γενικά η ομάδα δεν ήταν προετοιμασμένη. Σε μία εβδομάδα είναι δύσκολο να γίνουν μεγάλες αλλαγές, όμως, πιστεύω ότι σήμερα θα δούμε κάτι διαφορετικό και από τους παίκτες και από τον προπονητή. Κάποιοι νέοι ποδοσφαιριστές μπορεί να μην έδειξαν το καλό τους πρόσωπο, τώρα να το δείξουν και σε συνεργασία με τους παλαιότερους, όπως τον Λύρατζη και τον Μπίσεσβαρ, να γίνει κάτι, με την συμπαράσταση πάντα του κόσμου. Έτσι πιθανόν να γίνει η ανατροπή.»

Για την επιθετική τριάδα της Λέφσκι και την σημασία του μηδέν παθητικό: «Από αυτό που είδαμε από την Λέφσκι δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν διαφορές, θα παίξει με την ίδια λογική. Ο ΠΑΟΚ ξέρει τι έχει να αντιμετωπίσει. Το είδαν οι προπονητές σε ένα 90λεπτο. Οταν αμύνεται θα παίζει με πέντε, θα γεμίζει όλους τους χώρους, τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι μπροστά από τα στόπερ και οι μπροστινοί θα έρχονται στη μεσαία γραμμή. Θα παίξει βέβαια ρόλο και το ατομικό ταλέντο του καθενός.»

Για την επιλογή ο Νάρεϊ να αγωνιστεί ως φορ: «Αν μπορεί να παίξει εκεί, καλώς να παίξει. Ο μικρός (σ.σ. ο Κούτσιας) στο πρώτο παιχνίδι είχε ένα τρακ που τον επηρέασε. Εχει προσόντα και νομίζω θα τα αναδείξει. Αλλά ο Ναρεϊ έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί και εκεί και μακάρι να βγει γιατί σε αυτή τη θέση υπάρχουν προβλήματα.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι έτοιμος. Οι αντίπαλοι φάνηκαν πιο έτοιμοι. Πρέπει τώρα να μαζέψει τα κομμάτια του γιατί η Ελλάδα έχει ανάγκη τις μεγάλες ομάδες. Τον Άρη δεν τον είδα καθόλου. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μείνει με νύχια και με δόντια στην Ευρώπη», είπε ο Νίκος Καραγεωργίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags