Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέες ατάκες από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ για Λέφσκι - "Πρώτα πρόκριση και μετά..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-28 17:10:00

Νέες ατάκες από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ για Λέφσκι - "Πρώτα πρόκριση και μετά..."

Sportdog Team
Νέες ατάκες από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ για Λέφσκι - "Πρώτα πρόκριση και μετά..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά όπου αρχικά μίλησε για τον αγώνα με την ομάδα από τη Βουλγαρία και το τι θα πρέπει να γίνει μετά.

Μιχάλης Λεοντιάδης: Την δική του παρέμβαση στα θέματα του ΠΑΟΚ έκανε και πάλι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής ο οποίος μίλησε στον FOCUS 103,6 FM, μιλώντας στην εκπομπή του Θανάση Δημόπουλου.

“Στη ρεβάνς με τη Λέφσκι δεν υπάρχει τίποτε άλλο, παρά μόνο η πρόκιριση με τρία γκολ διαφορά και αυτή θα έρθει με γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο και αγωνιστική πανωλεθρία των Βούλγαρων, αλλά ο ΠΑΟΚ πρέπει ναπαίξει σαν ΠΑΟΚ και όχι όπως έπαιξε στη Σόφια, όπου όλοι τους, αρχής γενομένης από τον προπονητή, μέχρι τον τελευταίο που αγωνίσθηκε, ήταν τραγικοί. Αυτό δεν ήταν ΠΑΟΚ που είδαμε στη Σόδια. Στο ματς της Τούμπας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από το 3-0 ή 4-0 για πρόκριση και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι για να επιτευχθεί, χωρίς γκρίνια.

Μετά την πρόκριση, πρέπει να συζητηθούν πολλά και να γίνει όχι μόνο κριτική, αλλά και μεταγραφές! Άμεσα πρέπει να γίνουν μεταγραφές παικτών με προσωπικότητα, ενδεκαδάτων, γιατί αυτοί που ήρθαν, μπορεί να είναι ταλέντα, δεν πείθουν όμως ότι μπορούν να σηκώσουν τον ΠΑΟΚ στις πλάτες τους, αντίθετα ο ΠΑΟΚ τους σηκώνει στις δικές του πλάτες. Αυτή είναι η αλήθεια”, είπε ο Μιχάλης Λεοντιάδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags