Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τί θέλει να κάνει ο Λουτσέσκου με Νάρεϊ! Χάνει και... πεθαίνει στην Τούμπα – Απαντήσεις στο χορτάρι
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-28 15:30:00

Τί ψάχνει ο Λουτσέσκου με Νάρεϊ; Χάνει και... πεθαίνει στην Τούμπα - Δεν θέλει λαϊκά δικαστήρια

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τί ψάχνει ο Λουτσέσκου με Νάρεϊ; Χάνει και... πεθαίνει στην Τούμπα - Δεν θέλει λαϊκά δικαστήρια

Η κλειστή Θύρα 4, οι εκπλήξεις στην 11αδα και οι παίκτες που... χάθηκαν! Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σε λίγες ώρες τη Λέφσκι και η υπόθεση πρόκριση μόνο εύκολη δεν είναι για την ομάδα της Θεσσαλονίκης με τον Λουτσέσκου να ψάχνεται στην επίθεση.

Παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον πως θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ μετά το 2-0 της Σόφιας. Όχι μόνο η ομάδα, αλλά όλος ο οργανισμός. Από τους παίκτες μέχρι τον τελευταίο οπαδό.

Αρνητικό σημάδι; Η Θύρα 4 θα είναι κλειστή στη ρεβάνς στερώντας από την Τούμπα 9000 φανατισμένους ΠΑΟΚτσήδες, εξαιτίας της τιμωρίας της UEFA για τηνσυμπεριφορά των οπαδών του στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μαρσέϊγ. Έτσι 19.700 θα κληθούν να σπρώξουν την ομάδα τους στην πρόκριση. Γιατί η ομάδα έχει ανάγκη από μία καυτή Τούμπα και ας είναι άδειο το πέταλο.

Η Λέφσκι δεν είναι μία ομάδα που φοβίζει. Απλά στο πρώτο παιχνίδι αιφνιδίασε την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία ήταν ολοφάνερο πως ήταν εντελώς αδιάβαστη. Οι ασπρόμαυροι είχαν κενά στην άμυνά τους και δεν ενέπνεαν εμπιστοσύνη. Το γράψαμε εδώ στο Sportdog, ότι δεν είναι δυνατόν ο Λουτσέσκου να μην είδε βίντεο με τον Ουέλτον που σκόραρε το πρώτο γκολ.

Λουτσέσκου και Μπότο στην ομιλία τους προς τους παίκτες, στην πρώτη προπόνηση μετά την ήττα στη Βουλγαρία έδειξαν ότι πιστεύουν πολύ στην ομάδα και τους παίκτες. Παραδέχτηκαν, ότι η κατάρρευση ήρθε μετά το ΣΟΚ του 1-0 στα 44 δευτερόλεπτα. Δεν δικαιολόγησαν όμως την αντίδραση της ομάδας, η οποία αντί να βάλει τη μπάλα κάτω, έπαιξε με καμινάδες και οι παίκτες είχαν μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους σε αντίθεση με τα φιλικά ματς, όπου ο ΠΑΟΚ νίκησε πολύ δυσκολότερες ομάδες σε ματς στα οποία είχε κατοχή, πίεση και aggressive χαρακτηριστικά.

Ψάχνεται ο Λουτσέσκου

Αυτός που δέχτηκε σφοδρή κριτική ήταν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς! Είχε περάσει μία πολύ δυσκολή εβδομάδα πριν το παιχνίδι στη Σόφια λόγω στομαχικών διαταραχών. Αυτό φάνηκε στο ματς. Θύμισε την κακή εικόνα που είχε στο τέλος της περασμένης σεζόν. Και ήταν απορίας άξιον γιατί ο Λουτσέσκου τον κράτησε μέχρι το 78' μέχρι να τον αλλάξει ο Κωνσταντέλιας. Οι ΠΑΟΚτσήδες περιμένουν πάρα πολλά από εκείνον.

Ερωτηματικό αποτελεί επίσης τί θα κάνει ο Λουτσέσκου με τον Βιεϊρίνια και αν θα τον ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Πορτογάλος φαίνεται πως θα είναι ετοιμοπόλεμος για το βράδυ της Πέμπτης. Μπροστά στην πλευρά αναμένεται να παίξει ο Κουαλιάτα, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει ρόλο... Μπίσεσβαρ, δηλαδή θα κάνει κίνηση προς τον άξονα. Ο Ντάντας θα είναι επιτελικός με Αουγκούστο και Σβαμπ να είναι το δίδυμο των ανασταλτικών χαφ από πίσω του, αν δεν έχουμε καμία έκπληξη με είσοδο του Κούρτιτς.

Στην επίθεση ο Λουτσέσκου φαίνεται πως δεν αποκλείεται να ξεκινήσει με Νάρεϊ. Το έχει δοκιμάσει σε σερί προπονήσεις ο Ρουμάνος. Δείχνει, ότι θέλει να πάει σε ένα διαφορετικό στυλ επιθετικού. Προηγουμένως είχε δοκιμάσει εναλλάξ Κούτσια και Μπράντον. Όλα αυτά φανερώνουν κάποιες διαθέσεις. Είτε θέλει να τα αλλάξει όλα, είτε ψάχνεται, κάτι που μπορεί να είναι θετικό αλλά μπορεί να είναι και αρνητικό...

Θέλει παίκτες στην περιοχή

Ο ΠΑΟΚ πρέπει πάντως να φορτώσει την περιοχή της Λέφσκι με παίκτες, για να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου ματς. Δεν το έκανε καθόλου τότε, παρότι οι Βούλγαροι έδειξαν τις αδυναμίες τους, οι οποίες λόγω της ψυχρολουσίας από το γρήγορο γκολ και της κακής προετοιμασίας δεν μπόρεσε να τις εκμεταλλευτεί.

Ήταν φανερά ανέτοιμος και μένει να δούμε πως θα πάει το ματς της Τούμπας. Θα μπει από την αρχή να “πνίξει” τη Λέφσκι με έναν δαιμονιώδη ρυθμό, ώστε να καθαρίσει γρήγορα το ματς; Δεν έχει αποδείξει, ότι μπορεί να το κάνει. Θα παίξει με υπομονή και θα βρει τα γκολ της πρόκρισης στην πορεία; Όλα αυτά μένουν να απαντηθούν μέσα στο χορτάρι από τους παίκτες του Λουτσέσκου, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν μία ομάδα που με το σκορ του πρώτου αγώνα έρχεται απλά για να παίξει την άμυνα της ζωής της.

Οπότε μιλάμε για ένα παιχνίδι do or die! Ζωής και θανάτου. Από τα πόδια των παικτών θα κριθούν όλα. Αν δεν τα καταφέρουν τότε η χρονιά θα έχει γκρίνια και άλλες πολλές ομορφιές που μας έχει συνηθίσει το ελληνικό κοινό. Αν δεν περάσει θέλει ψυχραιμία και ηρεμία... Όχι λαϊκά δικαστήρια και καταστάσεις που θα φέρουν την ομάδα σε καταστάσεις εσωστρέφειας. Φυσικά θα είναι πλήγμα για την εικόνα του ΠΑΟΚ! Τεράστιο. Και οικονομικά θα πλήξει την ομάδα. Χώρια την κατάταξή του στην Ευρώπη, μετά την περσινή του πορεία μέχρι τα προημιτελικά. Αν βγάλουν το τεστ, δεν κέρδισαν και το Champions League. Σκύβουν κεφάλια και δουλεύουν, για να μπούνε στους ομίλους. Η χρονιά άλλωστε είναι μαραθώνιος, όχι νοκ άουτ ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλεκτροσόκ στον Ολυμπιακό - Φεύγουν 15 παίκτες, top ονόματα - Φήμες για Φορτούνη και Πασχαλάκη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags