Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Ηλεκτροσόκ στον Ολυμπιακό - Φεύγουν 15 παίκτες, top ονόματα - Φήμες για Φορτούνη και Πασχαλάκη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-28 10:00:00

Ηλεκτροσόκ στον Ολυμπιακό - Φεύγουν 15 παίκτες, top ονόματα - Φήμες για Φορτούνη και Πασχαλάκη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ηλεκτροσόκ στον Ολυμπιακό - Φεύγουν 15 παίκτες, top ονόματα - Φήμες για Φορτούνη και Πασχαλάκη!

Τα αλλάζει όλα ξανά ο Μαρινάκης. Το μέλλον του Μαρτίνς και η "μαύρη λίστα". Ο αποκλεισμός σοκ από τη Μακάμπι φέρνει... τσουνάμι στο Λιμάνι. Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα και τρομερές αλλαγές. Ποιοι βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου και ποιοι θέλουν να... μπουν στου Ρέντη.

Μετά το φινάλε της περσινής σεζόν, όλοι στον Ολυμπιακό έκαναν λόγο για ένα καλοκαίρι μεγάλων αλλαγών, ωστόσο ουδείς περίμενε τα όσα έγιναν και όσα θα ακολουθήσουν. Η χθεσινή τεράστια αποτυχία, η απώλεια του Champions League για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και το 0-4 από τη Μακάμπι, αναμένεται να προκαλέσει… τσουνάμι. Άνθρωποι που γνωρίζουν την κατάσταση στον σύλλογο, εμφανίζονται σίγουροι πως όσα θα γίνουν τις επόμενες ημέρες - ίσως και ώρες - δεν θα έχουν προηγούμενο.

Ο αποκλεισμός από τους Ισραηλινούς και κυρίως η εικόνα της ομάδας στα δύο παιχνίδια, βαραίνει σε μεγάλο βαθμό τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος άλλα υποσχέθηκε, άλλα παρουσίασε και άλλα «είδε» από τον πάγκο του σε 180 λεπτά. Ο Πορτογάλος έκανε συνεχόμενα λάθη τόσο πριν όσο και κατά την διάρκεια των αγώνων και παρότι ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν παραιτείται και ότι θα μείνει να δουλέψει και να παλέψει να γυρίσει την κατάσταση, το μέλλον του είναι εξαιρετικά αβέβαιο.

Ωστόσο, ο κόουτς δεν είναι ο μόνος που… χρεώνεται την τεράστια αποτυχία ούτε και ο μόνος που θα την πληρώσει. Στο Λιμάνι είναι οργισμένοι με κάποιους παίκτες και πλέον δεν θα χαριστούν σε κανέναν, όσο μεγάλο συμβόλαιο και αν έχει. Άλλωστε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποδείξει και στο παρελθόν, πώς όταν τα πράγματα στραβώσουν σε βαθμό που δεν διορθώνεται, τα γκρεμίζει όλα και τα χτίζει ξανά από την αρχή. Το έχει κάνει μία φορά πριν χρόνια, όταν άλλαξε μέχρι και τα… πόμολα στου Ρέντη και όλα δείχνουν ότι κάτι ανάλογο θα γίνει και τώρα.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται από το ρεπορτάζ, υπάρχει τρομερή απογοήτευση με πρωτοκλασάτους παίκτες και τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Στον Ολυμπιακό θα πάρουν… σκούπα και αναμένεται να αποχωρήσουν από την ομάδα ίσως και παραπάνω από 15 παίκτες!

Στη σχετική λίστα βρίσκονται ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται μέχρι τώρα, όπως είναι για παράδειγμα οι Πιέρ Κούντε και Ουσεϊνού Μπα, αλλά και άλλοι που είναι ακριβοπληρωμένοι και χαρκατηρίζονται ως «βασικοί». Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ποδοσφαιριστές όπως ο Τικίνιο Σοάρες και οι Μαντί Καμαρα, Παπού Αμπού Σισέ, ενώ από χθες το βράδυ υπάρχει έντονη φημολογία πως το παιχνίδι με τη Μακάμπι, έκανε εξαιρετικά… μαύρο το μέλλον του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στην ομάδα.

Την ίδια στιγμή, υπάρχει προβληματισμός και για τον Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος ήταν σε κάκιστη βραδιά κόντρα στους Ισραηλινούς και φέρει ευθύνη για τα γκολ. Ο Τσέχος προβλημάτισε πάρα πολύ και ήδη κάποιοι θεωρούν πως η εμφάνισή του, έφερε ακόμα πιο κοντά τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος έχει μιλήσει άλλωστε με τους Πειραιώτες και παραμένει χωρίς ομάδα.

Εκτός όμως από τον Έλληνα κίπερ, ανατροπή είναι πιθανό να υπάρξει και με τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος… αποθεώθηκε χθες από το γήπεδο, παρότι απουσίαζε. Ο Έλληνας άσος είχε τεθεί εκτός ομάδας με απόφαση του προπονητή, όμως μία πιθανή αποχώρηση του Μαρτίνς, δεν αποκλείεται να τον επαναφέρει. Άλλωστε, η παρουσία σίγουρα θα ηρεμήσει κάπως και το κλίμα στην εξέδρα!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εγκλήματα" Μαρτίνς… σκότωσε τον Ολυμπιακό - Εμμονές με παίκτες - Κοροιδία με Ελ Αραμπί!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags