Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: "Εγκλήματα" Μαρτίνς… σκότωσε τον Ολυμπιακό - Εμμονές με παίκτες - Κοροϊδία με Ελ Αραμπί!
| 2022-07-28 00:20:00

"Εγκλήματα" Μαρτίνς… σκότωσε τον Ολυμπιακό - Εμμονές με παίκτες - Κοροϊδία με Ελ Αραμπί!

του Βαγγέλη Καράμαλη
"Εγκλήματα" Μαρτίνς… σκότωσε τον Ολυμπιακό - Εμμονές με παίκτες - Κοροϊδία με Ελ Αραμπί!

Τεράστια λάθη πριν/μετά τη Μακάμπι, ευθύνες και σε ποδοσφαιριστές. Ο αποκλεισμός από τους Ισραηλινούς χρεώνεται σε τεράστιο βαθμό στον Πορτογάλο που ξέχασε παίκτες στον πάγκο, κατέβασε λάθος ενδεκάδα και παρουσίασε μία κάκιστη ομάδα στο Γ. Καραϊσκάκης.
 

Ο Ολυμπιακός μετά το 1-1 και κυρίως μετά την μετριότατη εικόνα του στο Ισραήλ, γύρισε απόψε στο Γ. Καραϊσκάκης με στόχο να ανατρέψει την κατάσταση, να δώσει μία σκληρή μάχη κόντρα στη Μακάμπι και να πάρει τη νίκη-πρόκριση με καλή εμφάνιση, για να… ηρεμήσει και τον κόσμο του. Το γκολ όμως των φιλοξενούμενων στα πρώτα λεπτά… χτύπησε καμπανάκι και τα όσα ακολούθησαν, επιβεβαίωσαν πως οι Πειραιώτες παρουσιάστηκαν ανέτοιμοι, στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν και αποχαιρέτισαν για δεύτερη σερί σεζόν το Champions League. Ζημιά τεράστια για ανυπολόγιστη για τον σύλλογο, που δαπανάει δεκάδες εκατομμύρια, ωστόσο αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο κακό. Το χειρότερο είναι πως οι Πειραιώτες ήταν κάκιστοι, απογοήτευσαν και σίγουρα τις επόμενες ώρες οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες!

Ο Πέδρο Μαρτίνς χρεώνεται το μεγαλύτερο βάρος της ευθύνης για τον αποκλεισμό, καθώς ο ίδιος υποσχέθηκε πως η ομάδα θα είναι καλύτερη φέτος, έτοιμη 20 Ιουλίου και φυσικά στον επόμενο γύρο. Όμως ο Πορτογάλος δεν πέτυχε κανέναν από τους τρεις στόχους του, ενώ το βράδυ της Τετάρτης οι Ερυθρόλευκοι είχαν χειρότερη εικόνα σε σχέση με πριν από μία εβδομάδα. Παρουσιάστηκαν χωρίς πλάνο, χωρίς ρυθμό και με τρομερά λάθη στο αρχικό σχήμα.

Ο Πορτογάλος αποφάσισε για δεύτερο σερί παιχνίδι να αφήσει στον πάγκο τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, τον παίκτη που πήρε ένα τεράστιο συμβόλαιο και να βάλει στη θέση του τον Τικίνιο Σοάρες, που ξέρει πολύ καλά να παίζει με πλάτη, αλλά όχι να βοηθάει μία ομάδα με κακή ανάπτυξη, όπως είναι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός. Ο Βραζιλιάνος άλλωστε είναι και… φευγάτος, αφού στην πατρίδα του εδώ και μέρες αναφέρουν πως απλά «μετράει» μέρες. Ο προπονητής όμως επέμενε να του δώσει φανέλα βασικού, ενώ έψαχνε ΜΟΝΟ νίκη.

Από εκεί και πέρα, ατυχέστατη αποδείχθηκε η έμπνευση αντί του έμπειρου Γιαν Εμβιλά με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος έκανε το λάθος στα πρώτα λεπτά και… χρεώνεται το γκολ για το 0-1, ενώ βοήθησε ελάχιστα τόσο επιθετικά όσο και ανασταλτικά και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Κι ενώ όλα έχουν… στραβώσει και ο Ολυμπιακός κυνηγάει σκορ στο ημίχρονο, ο Μαρτίνς κάνει μόλις μία αλλαγή. Αποφασίζει από το… πουθενά να βάλει τον Ζοάο Καρβάλιο στο παιχνίδι και να μην ρίξει ούτε στο 45’ τον Ελ Αραμπί. Ο Πορτογάλος ήθελε να ρισκάρει, να δοκιμάσει μήπως σταθεί τυχερός και κάπως βρει το γκολ της ισοφάρισης, όμως οι Ισραηλινοί τον πρόλαβαν, έγινε το 0-2 στο κι όλα τελείωσαν!

Ο Μαρτίνς λοιπόν, για τον οποίο υπήρχε εδώ και μήνες ένα τρομερό «μαύρο σύννεφο», χρεώνεται σε τεράστιο βαθμό τη… μαύρη νύχτα, καθώς παρουσίασε μία ανέτοιμη και κακή ομάδα, παρότι έγιναν οι περισσότερες μεταγραφές που ζήτησε, ενώ η βοήθεια του απόψε από τον πάγκο ήταν ανύπαρκτη.

ΥΓ. Μπορεί ο κόουτς να μπήκε στο στόχαστρο ΟΛΩΝ, όμως υπάρχουν και παίκτες που δεν υπάρχει να τη γλιτώσουν. Δεν γίνεται να παίζουν στον Ολυμπιακό με τέτοια εικόνα. Και θα το μάθουν γρήγορα…


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη στιγμή στο Γ. Καραϊσκάκης με Φορτούνη μετά το 0-3 - "Μήνυμα" σε Μαρτίνς!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags