Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Ακατανόητες επιλογές Λουτσέσκου - "Εξέθεσε" τον Μπότο - Τεράστιο λάθος με Μπίσεσβαρ και... φορ!
| 2022-07-28 23:07:00

Ακατανόητες επιλογές Λουτσέσκου - "Εξέθεσε" τον Μπότο - Τεράστιο λάθος με Μπίσεσβαρ και... φορ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ακατανόητες επιλογές Λουτσέσκου - "Εξέθεσε" τον Μπότο - Τεράστιο λάθος με Μπίσεσβαρ και... φορ!

Ανέτοιμος ο Ρουμάνος χρεώνεται τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι και την εμφάνιση της ομάδας του στα δύο παιχνίδια με τους Βούλγαρους. Πώς... κατάφερε να τα κάνει όλα λάθος; 

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είχε 7 ημέρες στη διάθεσή του για να μπορέσει να ανατρέψει την κατάσταση στην αγώνα με την Λέφσκι Σόφιας, ωστόσο εμφανίστηκε ανέτοιμη τόσο η ομάδα, όσο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Παρόλα αυτά το 2-0 του πρώτου αγώνα φάνηκε ως... βουνό για να ανατραπεί από τους φιναλίστ του περσινού κυπέλλου Ελλάδος. Η αλήθεια είναι το μερίδιο ευθύνης είναι 50-50 μεταξύ Μπότος και Λουτσέσκου. Ο πρώτος ουσιαστικά άφησε χωρίς φορ την ομάδα για τα ευρωπαϊκά ματς, ανεξάρτητα από τον τραυματισμό του Ολιβέιρα και ο δεύτερος τα έκανε όλα... λάθος.

Το πιο βασικό του λάθος ήταν το γεγονός ότι σε ένα ματς σαν και αυτό δεν ξεκίνησε τον Μπίσεσβαρ, πετώντας για ακόμη ένα ματς το πρώτο μέρος με τον εμφανώς ανέτοιμο για αυτό το επίπεδο, Κουαλιάτα. Δεν γίνεται -εφόσον ο Σουριναμέζος έμεινε- να μην ξεκινάει σε ένα ματς σαν και αυτό στην Τούμπα και ενώ θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να πάρει έξτρα ώθηση από την εμπειρία του και τη δυναμική της έδρας του.

Από εκεί και πέρα δεν ξέρουμε εάν ο Λουτσέσκου έβαλε τον Νάρεϊ ως στράικερ για να... εκθέσει τον Μπότος ή επειδή πίστευε όντως το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ.

H ουσία είναι ότι πρόκειται για μια θέση την οποία ο Νάρεϊ δεν ξέρει και σίγουρα δεν μπορεί να υποστηρίξει σε έναν... τελικό επειδή έκανε 5 προπονήσεις σε αυτή τη θέση. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω πριν από το αποψινό ματς είχε παίξει μόλις 2 φορές σε αυτή τη θέση.

 

Από εκεί και πέρα στο μεσοδιάστημα των αποβολών είδαμε για περίπου ένα δεκάλεπτο τον Ζίβκοβιτς ως δεξί... μπακ χαφ, ενώ η ομάδα είχε μείνει χωρίς δεξί μπακ και χωρίς δεύτερο στόπερ..

Βέβαια αυτά τα πειράματα δεν ξέρουμε εάν θα είχαν αντίκρυσμα, από τη στιγμή που οι Αουγκούστο και Βιεϊρίνια άφησαν με 9 την ομάδα τους.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Εμφύλιος μετά το κάζο στον ΠΑΟΚ - Μπουκάλια και γιούχα στην Τούμπα - Βγήκε μπροστά ο Κούρτιτς! (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags