Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έκλεισε νέα τεράστια μεταγραφή ο Παναθηναϊκός - Αλλάζει επίπεδο, ρίχνει πολύ χρήμα ο Αλαφούζος!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-29 10:21:00

Έκλεισε νέα τεράστια μεταγραφή ο Παναθηναϊκός - Αλλάζει επίπεδο, ρίχνει πολύ χρήμα ο Αλαφούζος!

Sportdog Team
Έκλεισε νέα τεράστια μεταγραφή ο Παναθηναϊκός - Αλλάζει επίπεδο, ρίχνει πολύ χρήμα ο Αλαφούζος!

Μετά τον Σπόραρ οι Πράσινοι έκλεισαν έναν ακόμα σπουδαίο παίκτη, που έρχεται σήμερα στην Ελλάδα για να υπογράψει. Τρομερή... αναβάθμιση του ρόστερ, φουλ για πρωτάθλημα το Τριφύλλι.

Μετά τον Αντράζ Σπόραρ, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μια ακόμη σπουδαία κίνηση! Πλέον παίκτης των «πράσινων» θεωρείται ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.

Μάλιστα, ο 28χρονος εξτρέμ έρχεται στις 15:00 στην Αθήνα μέσω Βελιγραδίου και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, χωρίς όμως να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς με τη Σλάβια Πράγας (καθώς έχει παίξει στα προκριματικά με τη Ντιναμό Κιέβου).



Υπενθυμίζεται πως στις 15:15 αναμένεται η άφιξη του Αντράζ Σπόραρ από τη Μαδρίτη, με τον Σλοβένο φορ να έχει ήδη ανακοινωθεί για τέσσερα χρόνια.

Ο Βέρμπιτς, που έχει ίδιο ατζέντη με τους Τσέριν και Σπόραρ, είναι γεννημένος στις 27 Νοεμβρίου του 1993. Άρχισε την καριέρα του από την Τσέλιε στην πατρίδα του και το 2015 πωλήθηκε για 1,2 εκατ. ευρώ στην Κοπεγχάγη. Τον Ιανουάριο του 2018 η ομάδα της Δανίας (με την οποία είχε 22 γκολ και 15 ασίστ σε 99 εμφανίσεις) τον πούλησε για 4 εκατ. ευρώ στην Ντιναμό Κιέβου. Εκεί είχε 37 γκολ και 12 ασίστ σε 119 ματς, μέχρι τον Μάρτιο μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έφυγε για τη Λέγκια Βαρσοβίας κάνοντας 8 εμφανίσεις. Το καλοκαίρι επέστρεψε στη Ντιναμό Κιέβου, με την οποία έπαιξε ΚΑΙ στα δύο παιχνίδια με τη Φενέρμπαχτσε για τον β' προκριματικό του Champions League βοηθώντας την ομάδα του να πάρει την πρόκριση (0-0 και 1-2 στην παράταση)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags