Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Χουάνγκ ο Ολυμπιακός - Αυτό είναι το συμβόλαιό του - Πότε θα είναι έτοιμος να παίξει
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-29 12:24:00

Ανακοίνωσε Χουάνγκ ο Ολυμπιακός - Αυτό είναι το συμβόλαιό του - Πότε θα είναι έτοιμος να παίξει

Sportdog Team
Ανακοίνωσε Χουάνγκ ο Ολυμπιακός - Αυτό είναι το συμβόλαιό του - Πότε θα είναι έτοιμος να παίξει

Οι Πειραιώτες προχωρούν στην... επόμενη ημέρα, ανακοίνωσαν τον πρώτο ποδοσφαιριστή τους και έρχεται σύντομα και ο προπονητής.

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι Ίνμπομ Χουάνγκ.

Ο 26χρονος Κορεάτης μέσος, που ήρθε ως ελεύθερος από τη Ρούμπιν Καζάν και υπέγραψε για τρία χρόνια, θα τεθεί άμεσα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και αναμένεται να δηλωθεί στη λίστα για τα ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αναμένεται να επισημοποιήσουν άμεσα την απόκτηση του και του Ισραηλινού αριστερού μπακ Ντορόν Λάιντνερ, ενώ μέσα στη μέρα αναμένονται εξελίξεις και στο θέμα προπονητή, με το «διαζύγιο» με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ίνμπομ Χουάνγκ.

Ο μέσος από τη Νότια Κορέα γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 1996 και είναι 34 φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα (έχει πετύχει και τέσσερα γκολ).
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Daejeon Citizen, από την οποία τον Ιανουάριο του 2019 πήρε μεταγραφή στους Vancouver Whitecaps του MLS (94 συμμετοχές, 15 γκολ, 13 ασίστ), ενώ στο μεσοδιάστημα είχε δοθεί δανεικός στην Asan Mugunghwa.
Τον Αύγουστο του 2020 τον αγόρασε η ρωσική Rubin Kazan, με την οποία έκανε 38 συμμετοχές, πέτυχε έξι γκολ και μοίρασε επτά ασίστ. Τον Απρίλιο του 2022 ο 26χρονος επέστρεψε στη χώρα του για λογαριασμό της Seoul, με την οποία αγωνίστηκε σε δέκα ματς.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags