Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεύτερη άφιξη για τον Παναθηναϊκό σε λίγες ώρες - Στην Αθήνα ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-29 16:57:00

Δεύτερη άφιξη για τον Παναθηναϊκό σε λίγες ώρες - Στην Αθήνα ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά

Sportdog Team
Δεύτερη άφιξη για τον Παναθηναϊκό σε λίγες ώρες - Στην Αθήνα ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά

Λίγη ώρα μετά την άφιξη του Σπόραρ οι Πράσινοι είδαν ακόμα έναν μεταγραφικό στόχο της ομάδας να φτάνει στο Ελ. Βενιζέλος και να είναι θέμα χρόνου οι ανακοινώσεις.

Μπέντζαμιν Βέρμπιτς: Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Σλοβένος εξτρέμ, με το αεροπλάνο του να προσγειώνεται στο Ελ. Βενιζέλος λίγο μετά τις 16:00 και τον ίδιο να πρόκειται να περάσει στα γραφεία του Τριφυλλιού για τις τελικές συζητήσεις και την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς έμεινε ελεύθερος από τη Ντιναμό Κιέβου, εκμεταλλευόμενος τη ντιρεκτίβα της FIFA για τους ξένους παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες της εμπόλεμης ζώνης Ρωσίας - Ουκρανίας, αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό  με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 850 χιλ. ευρώ, ενώ ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις να αναφέρει  πως «ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος αλλά θα προτιμούσα να μιλήσω αφού ολοκληρώσουμε τις διαπραγματεύσεις». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags