Facebook Pixel Άρης: Πανηγυρίζουν στον Άρη - Αποκαλύψεις για Μακάμπι - "Πολλά προβλήματα και απουσίες"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-30 05:47:00

Πανηγυρίζουν στον Άρη - Αποκαλύψεις για Μακάμπι - "Πολλά προβλήματα και απουσίες"

Sportdog Team
Πανηγυρίζουν στον Άρη - Αποκαλύψεις για Μακάμπι - "Πολλά προβλήματα και απουσίες"

Ισραηλινός δημοσιογράφος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης όπου και αναφέρθηκε στον αγώνα της Μακάμπι με τους Κίτρινους σκορπώντας... αισιοδοξία στην ελληνική ομάδα.

Γιανίβ Τουχμάν: Γνωρίζοντας καλά το Ισραηλινό πρωτάθλημα και την επερχόμενη αντίπαλο του Άρη, Μακάμπι Τελ Αβιβ, ο δημοσιογράφος, μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».



«Ο Άρης πετυχαίνει την Μακάμπι στην καλύτερη φάση για εκείνον» είπε χαρακτηριστικά, υπονοώντας πως η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς έχει ακόμη αρκετά προβλήματα και είναι ανέτοιμη αγωνιστικά στην παρούσα φάση, αφού της λείπουν ακόμη αρκετοί παίκτες σε διάφορες θέσεις. 

Ωστόσο, αναφερόμενος στον Βλάνταν Ίβιτς, έκανε λόγο για τον «καλύτερο προπονητή που έχει περάσει από το Ισραήλ», συμπληρώνοντας πως έχει πολύ μεγάλη επίδραση στους παίκτες και όλοι τον σέβονται. Βέβαια τόνισε πως «όσο καλός και αν είναι ο προπονητής, στο ποδόσφαιρο παίζουν οι παίκτες. Και δυστυχώς ο Ίβιτς αυτήν την στιγμή δεν έχει τους καλύτερους 11 ».

«Το κλειδί για να περάσει η Μακάμπι είναι να κερδίσει στον πρώτο αγώνα», όπως έχει κάνει και σε άλλες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του παρελθόντος. Θεωρώντας ισοδύναμα τα δύο πρωταθλήματα , «χώρισε» τα ποσοστά πρόκρισης εξ ημισείας, δίνοντας λίγες περισσότερες πιθανότητες στον Άρη. 

Τέλος , όσον αφορά το αγωνιστικό προφίλ της Ισραηλινής ομάδας ο Γιανίβ Τουχμάν, χαρακτήρισε ως «παίκτες-κλειδιά» τον στράικερ και τον τερματοφύλακά της, Γιοβάνοβιτς και Πέρετς αντίστοιχα, αποκαλύπτοντας παράλληλα ο προπονητής έλυσε και την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με τον νεαρό παίκτη, του οποίου ο πατέρας είχε «κράξει άσχημα» τον Βλάνταν σε ηχητικό. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags