Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Μεγάλη ζημιά για ΠΑΟΚ - Γι’ αυτό… βράζουν με Μπότο - Τρία ανεξήγητα λάθη από Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-29 18:55:00

Μεγάλη ζημιά για ΠΑΟΚ - Γι’ αυτό… βράζουν με Μπότο - Τρία ανεξήγητα λάθη από Λουτσέσκου

του Λάζαρου Γεωργίδη
Μεγάλη ζημιά για ΠΑΟΚ - Γι’ αυτό… βράζουν με Μπότο - Τρία ανεξήγητα λάθη από Λουτσέσκου

Το... έγκλημα με τον παλιό, οι λάθος κινήσεις και ο "γυάλινος" στην Τούμπα. Πώς και γιατί αποκλείστηκε ο Δικέφαλος από τη Λέφσκι Σόφιας και ποιο το πλάνο για να γυρίσουν το κλίμα ενόψει πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ δείχνει να έχει κάνει αρκετά λάθη στον μεταγραφικό του σχεδιασμό, ωστόσο υπάρχει χρόνος για το πρωτάθλημα. 

«Δεν πρέπει να κρατήσουμε τίποτα, δεν υπάρχει κάτι να μένει, αν θέλετε να βρείτε κάποιον υπεύθυνο συνολικά είμαι εγώ, όταν αλλάζεις ριζικά την ομάδα υπάρχει ο κίνδυνος να συμβεί μια τέτοια κατάσταση οπότε πρέπει να προχωρήσουμε σε αυτό». Αυτό δήλωσε λίγο μετά τη λήξη του ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.

Όπως διαβάσατε και χθες το βράδυ στο sportdog.gr ο Λουτσέσκου έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για ορισμένες επιλογές που έκανε τόσο πριν το ματς όσο και κατά τη διάρκειά του.

Εάν μπορούσαμε να συνοψίσουμε τα βασικότερα του λάθη αυτά είναι πως:

  • Δεν ξεκίνησε τον πολύπειρο Μπίσεσβαρ σε ένα τέτοιο ματς
  • Ρίσκαρε με τον Νάρεϊ ως φορ, θέση που δεν γνωρίζει
  • Οι αλλαγές του ήταν πειράματα που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά.

Από εκεί και πέρα δεν γίνεται να μην πάρει μερίδιο ευθύνης και ο Μπότο! Ουσιαστικά άφησε χωρίς φορ την ομάδα για τα ευρωπαϊκά ματς, ανεξάρτητα από τον τραυματισμό του Ολιβέιρα. Εξάλλου, ο Πορτογάλος έχει αποδείξει πως είναι... γυάλινος και ο ΠΑΟΚ έχει πετάξει περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ για τον έμπειρο φορ.

Επίσης είναι πραγματικά απορίας άξιο το πως κατάφερε ο Μπότος να ανανεώσει τον Μπίσεσβαρ στις 9 Ιουλίου και ενώ ο έμπειρος άσος είχε μείνει τυπικά ελεύθερος 10 ημέρες πριν. Εξάλλου ήταν δεδομένο πως ο Λουτσέσκου τον ήθελε, οπότε δεν είχαν ιδιαίτερο νόημα και τα... παζάρια γύρω από το συμβόλαιό του. Ίσα ίσα που εξαιτίας αυτού του χειρισμού ουσιαστικά ήταν ανέτοιμος για τα ματς με την Λέφσκι.

Το ίδιο ισχύει και με την περίπτωσή του Νάρεϊ με τον ΠΑΟΚ να χάνει πολύτιμο χρόνο για να είναι ακόμη πιο έτοιμος ο συγκεκριμένος άσος με την Λέφσκι, προκειμένου εν τέλει ο ΠΑΟΚ να μην εξοικονομήσει και τρελά χρήματα. Γενικά το ρόστερ έγινε απότομα... νεανικό με παίκτες που δύσκολα θα πάρουν υπεραξία, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ τη νέα χρονιά δεν έχει πλέον την Ευρώπη. Η Ευρώπη δημιουργεί τις υπεραξίες, κάτι που έχει φανεί και στο παρελθόν και η ουσία είναι ότι πλέον η ομάδα του Λουτσέσκου δείχνει να έχει σημαντικά κενά ενώ είμαστε στο τέλος του Ιουλίου και έχουν έρθει 7 παίκτες. 

Μένει να δούμε φυσικά τι μέλλει γενέσθαι και με τον περσινό πρώτο σκόρερ της ομάδας Γιάσμιν Κούρτιτς και εάν ο ίδιος θα αποφασίσει εν τέλει να μείνει ή να φύγει από τους 2ους της περσινής Σούπερ Λιγκ. Τουλάχιστον Μπότο και Λουτσέσκου έχουν ένα μήνα μπροστά τους για να διορθώσουν την κατάσταση ενόψει του πρωταθλήματος. Απλά η χρονιά ξεκίνησε με ένα τεράστιο πλήγμα, οικονομικό, αλλά και γοήτρου.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέλες Λουτσέσκου-Μπότο - Οπαδιλίκι και πονηριά ο Βιεϊρίνια - Ξανά... κακές συνήθειες για Ζίφκοβιτς!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags