Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Aτάκες... φωτιά για ΠΑΟΚ - "Ευθύνη και Κοτάρσκι στο γκολ της Λέφσκι - Χωρίς προσωπικότητα η ομάδα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-29 19:48:00

Aτάκες... φωτιά για ΠΑΟΚ - "Ευθύνη και Κοτάρσκι στο γκολ της Λέφσκι - Χωρίς προσωπικότητα η ομάδα"

Sportdog Team
Aτάκες... φωτιά για ΠΑΟΚ - "Ευθύνη και Κοτάρσκι στο γκολ της Λέφσκι - Χωρίς προσωπικότητα η ομάδα"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά όπου και μίλησε για τον αποκλεισμό από την βουλγαρική ομάδα, αλλά και ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Τάκης Παντέλης: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ και μίλησε για το λάθος του Λύρατζη, την αντίδραση που θα έπρεπε να έχει ο Κοτάρσκι αλλά και την γενικότερη εικόνα του Δικεφάλου στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

Για το λάθος του Λύρατζη και την αντίδραση του Κοτάρσκι: «Τα λάθη δεν γίνονται από έναν, αλλά ευθύνη έχει και ο Κοτάρσκι. Ο τερματοφύλακας πρέπει να έχει αντίληψη των φάσεων και πρέπει να βλέπει και από τα πέντε μέτρα και πέρα. Ο τερματοφύλακας πρέπει να προλάβει κάποια λάθη των παικτών όπως ένας αμυντικός μπορεί να καλύψει άλλες φορές έναν τερματοφύλακα. Δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη για τον Κοτάρσκι, πρέπει να τον δω μερικά παιχνίδια ακόμη. Για τον Αγιαξ μπορεί να μην έκανε, για το ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να κάνει. Δεν είναι το ίδιο επίπεδο».

Για τη γενικότερη εικόνα του ΠΑΟΚ: «Εγώ είμαι απογοητευμένος από τον φετινό ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει μια προσωπικότητα μέσα στην ομάδα. Δεν μου δείχνει πως μπορεί να προχωρήσει μια ομάδα. Ο ΠΑΟΚ δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο, χωλαίνει στα αμυντικά χαφ και δεν ξέρω γιατί δεν καλύπτονται κάποιες θέσεις. Ο ΠΑΟΚ όταν πήρε το νταμπλ, δεν δεχόταν φάσεις γιατί είχε καλά αμυντικά χαφ. Δεν έχει σέντερ φορ ο ΠΑΟΚ για να βρει το εύκολο γκολ, δεν μπορείς να έχεις κάνει προγραμματισμό με ένα σέντερ φορ. Πρέπει να έχεις 2-3 παίκτες», είπε ο Τάκης Παντέλης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags