Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ραγδαίες εξελίξεις στο Λιμάνι - Τον ήθελε ο Παναθηναϊκός, τον φέρνει Ελλάδα ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-29 20:08:00

Ραγδαίες εξελίξεις στο Λιμάνι - Τον ήθελε ο Παναθηναϊκός, τον φέρνει Ελλάδα ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στο Λιμάνι - Τον ήθελε ο Παναθηναϊκός, τον φέρνει Ελλάδα ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρέχουν στο Λιμάνι για να κλείσουν επιτελικό χαφ και όλα δείχνουν ότι έχει βρεθεί ο... εκλεκτός και θα έρθει άμεσα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικά.

Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό φαίνεται πως βρίσκεται ο Ένις Μπάρντι, ο οποίος τις προηγούμενες είχε ακουστεί έντονα και για τον Παναθηναϊκό!

Ο Βορειομακεδόνας επιτελικός χαφ διανύει τις τελευταίες του ημέρες στη Λεβάντε, με το όνομά του προτείνεται μαζικά σε πολλές ομάδες της Ευρώπης.

Το έγκυρο «Superdeportes», μάλιστα, αναφέρεται και στα ποσά της επικείμενης μεταγραφής του Μπάρντι στους «ερυθρόλευκους». Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός σύμφωνα πάντα με το σχετικό ρεπορτάζ θα δώσει στη Λεβάντε το ποσό των 3 εκατ. ευρώ, ενώ στη συμφωνία θα υπάρξουν και μπόνους που μπορούν να ανεβάσουν τη μεταγραφή στα 4,5 εκατ. ευρώ!

Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή, το πιθανότερο είναι να υπογράψει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 700 χιλ. ευρώ, πάντοτε με βάση όσα αναφέρουν οι Ισπανοί. Στη Λεβάντε ο Μπάρντι βρίσκεται μια πενταετία, έχοντας καταγράψει συνολικά 162 συμμετοχές με 24 γκολ και 15 ασίστ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags