Facebook Pixel Μπαρτσελόνα - Λιονέλ Μέσι: "Κροτίδα" από Τσάβι για επιστροφή Μέσι στην Μπαρτσελόνα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-30 11:12:00

"Κροτίδα" από Τσάβι για επιστροφή Μέσι στην Μπαρτσελόνα!

Sportdog Team
"Κροτίδα" από Τσάβι για επιστροφή Μέσι στην Μπαρτσελόνα!

Ο Ισπανός προπονητής ξεκαθάρισε ότι θέλει να ξαναδεί με την φανέλα των "μπλαουγκράνα" τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Μπαρτσελόνα - Λιονέλ Μέσι: Πριν από μερικές ημέρες ο Ζοάν Λαπόρτα εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα ο Λιονέλ Μέσι, κάτι που φαίνεται να επιθυμεί και ο Τσάβι Ερνάντεθ.

Σε σχετική ερώτηση εν όψει του κυριακάτικου (31/7) φιλικού της Μπαρτσελόνα με τους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, ο Τσάβι απάντησε ότι θα ήθελε να ξαναδεί τον Λιονέλ Μέσι στους Καταλανούς, τονίζοντας ότι εύχεται ο χρόνος του Αργεντινού σταρ στην ομάδα να μην έχει τελειώσει ακόμα.

Θυμίζουμε ότι, ο Μέσι αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2021, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά όλα δείχνουν ότι θα έχουμε εξελίξεις του χρόνου.

«Ο Μέσι έχει συμβόλαιο, πρέπει να συγκεντρωθούμε στη χρονιά, που έχουμε μπροστά μας τώρα. Εύχομαι ο χρόνος του Μέσι στην Μπαρτσελόνα ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη. Πιστεύω ότι αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Αν η ερώτηση είναι αν τον θέλω πίσω, η απάντηση είναι ναι, ξεκάθαρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσάβι.

Στη συνέχεια μίλησε και για τους Ζιλ Κουντέ και Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι που αποκτήθηκαν:

«Είμαι χαρούμενος με την άφιξή του, θα μας δώσει πολλές επιλογές. Μπορεί να παίξει ως μπακ, όπως και ο Αραούχο. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει ανταγωνισμός. Θα παίζει όποιος είναι καλύτερος», είπε για τον πρώτο, ενώ για τον Πολωνό επιθετικό σημείωσε: «Κάνει τη διαφορά παρόλο που δεν έχει βάλει γκολ. Έχει ευκαιρίες γιατί είναι πάντα σε καλή θέση. Είναι κορυφαίος».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags