Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο αποκλεισμός από Λέφσκι φέρνει ανατροπές στον ΠΑΟΚ - Από την ανανέωση στην... έξοδο παίκτης
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-30 16:30:00

Ο αποκλεισμός φέρνει ανατροπές στον ΠΑΟΚ - Από την ανανέωση στην... έξοδο παίκτης

Sportdog Team
Ο αποκλεισμός φέρνει ανατροπές στον ΠΑΟΚ - Από την ανανέωση στην... έξοδο παίκτης

Πολλές αλλαγές φαίνεται ότι υπάρχουν στον σχεδιασμό του Δικεφάλου του Βορρά καθώς μετά τον αποκλεισμό από την ομάδα της Βουλγαρίας κανείς ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να αισθάνεται άνετος.

ΠΑΟΚ: Θέμα με τον Ντάγκλας Αουγκούστο φαίνεται πως έχει προκύψει εσχάτως στον ΠΑΟΚ, με το μέλλον του ποδοσφαιριστή να είναι κάθε άλλο παρά βέβαιο στην Τούμπα! Ο Βραζιλιάνος θεωρείτο από την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας, ως ο παίκτης που θα μπορούσε να σηκώσει στις “πλάτες του” τον ΠΑΟΚ στη μεσαία γραμμή. 

Η αποβολή όμως στο ματς με την Λέφσκι καταδίκασε ουσιαστικά τους Θεσσαλονικείς, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο κάποια ζήτημα συμπεριφοράς που έχει ο Αουγκούστο. Άλλωστε θυμίζουμε, ότι την πρώτη κίτρινη κάρτα με τους Βούλγαρους ο παίκτης την δέχθηκε εντελώς… τζάμπα για διαμαρτυρίες. Ακόμα μια φορά…

Το ενδεχόμενο της παραχώρησης του σε άλλη ομάδα είναι, πλέον, πιο ορατό από ποτέ. Ο Αουγκούστο έδειξε με τις πράξεις του, πως δεν μπορεί να γίνει ένας από τους ηγέτες του ΠΑΟΚ, κατά συνέπεια οι όποιες σκέψεις είχαν γίνει πριν από ένα μήνα για την επέκταση του συμβολαίου του, έχουν αναθεωρηθεί. Ο αποκλεισμός από την Λέφσκι ήταν δεδομένο, ότι θα φέρει αναταράξεις στον οργανισμό και αυτό αποδεικνύεται, πια, στην πράξη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags