Facebook Pixel Τάκης Τσουκαλάς: "Βόμβες" Τσουκαλά για Φορτούνη - Τον... τελείωσε από τον Ολυμπιακό - Απίστευτες ατάκες (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-30 17:40:00

"Βόμβες" Τσουκαλά για Φορτούνη - Τον... τελείωσε από Ολυμπιακό - "Θα τον κυνηγάτε με αυτό που είπε"!

Sportdog Team
"Βόμβες" Τσουκαλά για Φορτούνη - Τον... τελείωσε από Ολυμπιακό - "Θα τον κυνηγάτε με αυτό που είπε"!

Δείτε σε ΒΙΝΤΕΟ την έκρηξή του μετά από ερώτηση στην εκπομπή! Νέα δεδομένα σχετικά με την ενεργοποίηση του Έλληνα μέσου στους Ερυθρόλευκους, μετά την απομάκρυνση του Πέδρο Μαρτίνς, έβαλε ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού στην εκπομπή της Θύρας 7.

Τάκης Τσουκαλάς: Μπορεί πολλοί να θεωρούσαν ότι η ενεργοποίηση του Κώστα Φορτούνη, μετά την απομάκρυνση του Πέδρο Μαρτίνς, να είναι θέμα χρόνου, όμως ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού στην εκπομπή της Θύρας 7 αφήνει ελάχιστα περιθώρια για κάτι τέτοιο, απαντώντας σε φίλο των Ερυθρόλευκων.

«Εσείς που λέτε γιατί δεν παίζει ο Φορτούνης. Τον ρωτάτε αν θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό; Δεν θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό. Τι θέλει; Να πηγαίνει στο Ρέντη, να κάνει κάνα γύρο και μόλις έρθει ο Μάιος να εισπράξει 1,85 εκατ. ευρώ. Αυτό θέλει ο Φορτούνης. Τον ζήτησε καμιά ευρωπαϊκή ομάδα; Καμία

Αν πω αυτό που είπε στα αποδυτήρια για τον Ολυμπιακό μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που κερδίσαμε 1-0, θα γίνω ηθικός αυτουργός. Δεν θα πω τίποτε», είπε ο Τάκης Τσουκαλάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags