Facebook Pixel Ρούμπεν Σεμέδο - Ολυμπιακός: Έσκασε πρόταση για Σεμέδο - Κλείνει σούπερ deal ο Ολυμπιακός - Μπήκε στο αεροπλάνο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-30 16:57:00

Έσκασε πρόταση για Σεμέδο - Κλείνει σούπερ deal ο Ολυμπιακός - Μπήκε στο αεροπλάνο!

Sportdog Team
 Έσκασε πρόταση για Σεμέδο - Κλείνει σούπερ deal ο Ολυμπιακός - Μπήκε στο αεροπλάνο!

Πάρα πολλά χρήματα για το 50% του Πορτογάλου αμυντικού, καθώς οι δύο ομάδες δεν ήθελα να είναι απλός δανεισμός με οψιόν. Ο παίκτης έχει ήδη ταξιδέψει στο εξωτερικό για να κλείσει τη μεταγραφή.

Πολύ κοντά στην πώληση του Ρούμπεν Σεμέδο φαίνεται πως βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να βγάλουν από πάνω τους ένα μεγάλο συμβόλαιο κι αυτό, γιατί στα χέρια των "ερυθρόλευκων" έχει φτάσει πρόταση 3 εκατ. ευρώ για τον Πορτογάλο στόπερ από την Αλ Ντουχαΐλ του Ερνάν Κρέσπο. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι προ των πυλών.

Η πρόταση της ομάδας του Κατάρ αφορά στο 50% των δικαιωμάτων του Σεμέδο, με την Αλ Ντουχαΐλ να προχωράει σε αυτή τη λύση διότι δεν ήθελε απλά δανεικό τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό. Από την άλλη και ο ίδιος Ολυμπιακός δεν δεχόταν να παραχωρήσει τον Πορτογάλο με τη μορφή του δανεισμού, αφού ήθελε κι αυτός από τη μεριά του να ξεμπλέξει μαζί του οριστικά.

Ο Σεμέδο έχει πάρει άδεια από τον Ολυμπιακό και βρίσκεται ήδη στη Ντόχα, προκειμένου να τακτοποιήσει τις λεπτομέρειες για το θέμα του συμβολαίου του με την Αλ Ντουχαΐλ και στη συνέχεια να υπογράψει. Η υπόθεση δεν αναμένεται να τραβήξει χρονικά, κάτι που σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες 24 ώρες θα έχουν οριστικές εξελίξεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags