Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για νέα μεταγραφή στον ΠΑΟΚ - Θέμα ωρών οι επίσημες ανακοινώσεις
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-30 19:24:00

Αντίστροφη μέτρηση για νέα μεταγραφή στον ΠΑΟΚ - Θέμα ωρών οι επίσημες ανακοινώσεις

Sportdog Team
Αντίστροφη μέτρηση για νέα μεταγραφή στον ΠΑΟΚ - Θέμα ωρών οι επίσημες ανακοινώσεις

Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ακόμα μια μεταγραφική κίνηση την φετινή περίοδο, που σίγουρα θα βοηθήσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Νάσμπεργκ σήμερα θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με την φανέλα της Βαλερένγκα καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται και τυπικά αύριο, τελευταία μέρα του Ιουλίου. 

Ο κεντρικός αμυντικός που έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ, θα αγωνιστεί στο εκτός έδρας ματς με την Γερβ θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα του ώστε να πάρει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα μετά την εντός έδρας νίκη επί της Βίκινγκ εκεί που έπαιξε για τελευταία φορά μπροστά στους φίλους της ομάδας που υπηρέτησε τα τελευταία χρόνια.

Μέσα στην εβδομάδα που αρχίζει αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για δεύτερη φορά αφού πριν από μερικές εβδομάδες είχε βρεθεί για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να συμφωνήσει σε όλα με τους ασπρόμαυρους. Ο ίδιος φυσικά δεν φανταζόταν πως πλέον θα αγωνιστεί μόνο στις εγχώριες ελληνικές διοργανώσεις μετά τον οδυνηρό προχθεσινό αποκλεισμό του ΠΑΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση θα έχει μπροστά του ένα γεμάτο δεκαπενθήμερο όπου μέσα από τις προπονήσεις, θα μάθει τους συμπαίκτες του και τα «θέλω» του Λουτσέσκου ώστε να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος απέναντι στον Παναιτωλικό να διεκδικήσει χρόνο συμμετοχής.

Ο Νάσμπεργκ είναι στα γήπεδα για επίσημους αγώνες από τις 2 Απριλίου, όταν και είχαμε την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος στην Νορβηγία και είναι αυτονόητο πως έχει αγωνιστικό ρυθμό. Και δεν τίθεται θέμα... κούρασης κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου με την ασπρόμαυρη φανέλα αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στις 13 Νοεμβρίου και για έναν και πλέον μήνα θα έχουμε διακοπή στο Πρωτάθλημα λόγω του Μουντιάλ στο Κατάρ και επομένως θα έχει την ευκαιρία να πάρει τις ανάσες του.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags