Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποκάλυψη "AS" - Το πρώτο φαβορί για τον πάγκο του Ολυμπιακού - Μιλάει με Μαρινάκη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-30 20:12:00

Αποκάλυψη "AS" - Το πρώτο φαβορί για τον πάγκο του Ολυμπιακού - Μιλάει με Μαρινάκη!

Sportdog Team
Αποκάλυψη "AS" - Το πρώτο φαβορί για τον πάγκο του Ολυμπιακού - Μιλάει με Μαρινάκη!

Στο Λιμάνι προχωρούν τις διαπραγματεύσεις με τον... εκλεκτό για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών. Ποιον έχουν πρώτο στη λίστα τους και οι συζητήσεις που είναι σε εξέλιξη.

Ο Ολυμπιακός κινείται άμεσα για τον αντικαταστάτη του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς την επόμενη Πέμπτη, ενόψει και του αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League στο Φάληρο, η ομάδα θέλει να έχει βρει τον εκλεκτό για την άκρη του πάγκου.

Η έγκυρη ισπανική «ΑS» σε σημερινό της ρεπορτάζ επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον  Κάρλος Κορμπεράν, υπογραμμίζοντας πως ο 39χρονος Ισπανός αποτελεί τον πρώτο στόχο του Ολυμπιακού για την τεχνική ηγεσία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μάλιστα, ο πρώην βοηθός προπονητή του Μαρσέλο Μπιέλσα βρίσκεται ήδη σε επαφές με τους πρωταθλητές Ελλάδας και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Για την ώρα δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να συμβεί τις επόμενες ώρες και ο πρώην τεχνικός της Χάντερσφιλντ να αναλάβει επίσημα τον Ολυμπιακό, διαδεχόμενος μετά από 4 χρόνια τον Μαρτίνς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags