Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Σκούπα" στον ΠΑΟΚ με απόφαση Λουτσέσκου - Φεύγουν 10 παίκτες - Κορυφαίο όνομα στη… μαύρη λίστα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-31 12:40:00

"Σκούπα" στον ΠΑΟΚ με απόφαση Λουτσέσκου - Τέλος 10 παίκτες - Κορυφαίο όνομα στη… μαύρη λίστα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Σκούπα" στον ΠΑΟΚ με απόφαση Λουτσέσκου - Τέλος 10 παίκτες - Κορυφαίο όνομα στη… μαύρη λίστα!

Το πρόβλημα του Ρουμάνου, ποιοι θα... θυσιαστούν και η μεταγραφή. Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη φέρνει αλλαγές στο ασπρόμαυρο ρόστερ, καθώς υπάρχει πλέον και η οικονομική ζημιά.
 

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε και αποκλείστηκε από την αδύναμη Λέφσκι Σόφιας και έτσι δεν θα έχει Ευρώπη για φέτος. Κάτι που σημαίνει ότι πλέον θα υπάρχει μόλις ένα ματς την εβδομάδα, άρα είναι απαραίτητο να γίνει και σημαντικό ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ.

Μη ξεχνάμε πως αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει 38 παίκτες στο δυναμικό του και είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν αποχωρήσεις.

Νο1 υποψήφιος για να αποχωρήσει είναι ο Γιάσμιν Κούρτιτς, ενώ δεν λογίζεται ως μέλος του ΠΑΟΚ και ο Λέο Ζαμπά. Από εκεί και πέρα, εκτός πλάνων είναι και οι Τόμας Μουργκ και Λούκας Τέιλορ. 

Την δεδομένη στιγμή, ο ΠΑΟΚ έχει ενεργά συμβόλαια με 5 τερματοφύλακες, 12 αμυντικούς, 13 μέσους και 8 επιθετικούς. Αρκετοί εξ αυτών ήδη δεν υπολογίζονται, κάποιοι δεν θα υπολογίζονται εφεξής, ενώ θα υπάρξουν και περιπτώσεις “θυσίας” μονάδων προκειμένου ο Δικέφαλος να φτάσει στο σημείο ενός πιο ευέλικτου ρόστερ. Είτε με πώληση, είτε με δανεισμό, είτε με λύση συμβολαίου, έχοντας πάντα την εναλλακτική του ΠΑΟΚ Β.

Σε όλα αυτά βάλτε και ότι πρέπει οπωσδήποτε να αποκτηθεί ένας φορ, ενώ πρέπει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι και με το μπάτζετ, μετά την οικονομική ζημιά του αποκλεισμού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags