Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σε αναμμένα... κάρβουνα στον ΠΑΟΚ - Περιμένουν τις εξελίξεις
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-31 20:11:00

Σε αναμμένα... κάρβουνα στον ΠΑΟΚ - Περιμένουν τις εξελίξεις

Sportdog Team
Σε αναμμένα... κάρβουνα στον ΠΑΟΚ - Περιμένουν τις εξελίξεις

Εδώ και δυο εβδομάδες η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έχει εκδικάσει την προσφυγή τόσο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και αυτή του Παναθηναϊκού κατά της πρωτόδικης απόφασης για τα όσα είχαν γίνει στον τελικό του Κυπέλλου.

ΠΑΟΚ: Εδώ και δυο εβδομάδες η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έχει εκδικάσει την προσφυγή τόσο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και αυτή του Παναθηναϊκού κατά της πρωτόδικης απόφασης για τα όσα είχαν γίνει στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί μεταξύ των άλλων με τρεις αγωνιστικές ενώ αντίστοιχα οι πράσινοι με δυο. Αμφότεροι έχουν τιμωρηθεί και με χρηματικό πρόστιμο.

Η ουσία είναι πως η απόφαση δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη αλλά στις τάξεις του Δικεφάλου υπάρχει αισιοδοξία πως η ποινή θα μειωθεί και ο ΠΑΟΚ δεν θα χρειαστεί να παίξει τους τρεις πρώτους του εντός έδρας αγώνες χωρίς κόσμο.

Σε κάθε περίπτωση είναι δεδομένο πως στο ματς της πρεμιέρας απέναντι στον Παναιτωλικό η Τούμπα θα είναι κλειστή και μένει να φανεί αν αυτό θα ισχύσει και στο ματς με τον Ατρόμητο (2η αγωνιστική) αλλά και σε εκείνο με την Λαμία (4η αγωνιστική).

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags