Facebook Pixel Σλάβεν Μπίλιτς: Έδωσε απαντήσεις ο Μπίλιτς για Ολυμπιακό - "Ήρθα στην Αθήνα και μίλησα" - Γιατί χάλασε
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-31 23:12:00

Έδωσε απαντήσεις ο Μπίλιτς για Ολυμπιακό - "Ήρθα στην Αθήνα και μίλησα" - Γιατί χάλασε

Sportdog Team
Έδωσε απαντήσεις ο Μπίλιτς για Ολυμπιακό - "Ήρθα στην Αθήνα και μίλησα" - Γιατί χάλασε

Ο Κροάτης τεχνικός έκανε δηλώσεις ξεκαθαρίζοντας την οριστική κατάληξη των συνομιλιών που είχε με τους Ερυθρόλευκους δίνοντας παράλληλα διευκρινήσεις για τις συζητήσεις.

Σλάβεν Μπίλιτς: Για την απόφασή του να μην πάρει την θέση του προπονητή του Ολυμπιακού μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του ο Κροάτης τεχνικός λέγοντας ότι είχε επαφές με τους ανθρώπους των Ερυθρόλευκων και μάλιστα ήταν στην Ελλάδα όμως δεν υπήρξε συμφωνία παρότι από την πλευρά της ομάδας υπήρξε διάψευση για επαφές.

«Ήμουν στο Σπλιτ με τον Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς και μάθαμε ότι ο Ολυμπιακός έχασε 4-0 από τη Μακάμπι Χάιφα. Σύντομα, υπήρξαν κάποια τηλεφωνήματα και με ρώτησαν αν ήθελα να πάω για μια συνέντευξη. Φυσικά δέχτηκα.

Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα που κατακτά τίτλους, με τεράστια βάση οπαδών και όταν σε καλούν να δουλέψεις σε ένα τέτοιο περιβάλλον, είναι μεγάλο πράγμα.

Ξέρω την ομάδα και το κλίμα του ελληνικού ποδοσφαίρου πολύ καλά και φυσικά μου άρεσε που με ζήτησαν. Γι’ αυτό πήγα για τις συζητήσεις με τη διοίκηση του συλλόγου.

Νομίζω πως το πρωτάθλημα ξεκινά στις 20 Αυγούστου, μεσολαβούν και δύο μας με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Υπάρχουν πολλοί παίκτες στο ρόστερ, η Ευρώπη είναι πολύ σημαντική και πρέπει να ξέρεις τι κάνεις. Είχαμε μία ανοιχτή, ειλικρινή κουβέντα και οι άνθρωποι του συλλόγου μου άφησαν πολύ θετική εντύπωση.

Υπήρχε κοινή επιθυμία να συνεργαστούμε. Όλα ήταν καλά, αλλά ζύγισα τα υπέρ και τα κατά και κατέληξα πως, για την ώρα, οι δρόμοι μας δεν θα συναντηθούν
», είπε ο Σλάβεν Μπίλιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags