Facebook Pixel ΑΕΚ: Πρόταθηκε φορ τοπ κλάσης στην ΑΕΚ - Έχει παίξει στην Ίντερ - Μπορεί να τον πάρει ως ελεύθερο! (Vids)
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-01 09:27:00

Πρόταθηκε φορ τοπ κλάσης στην ΑΕΚ - Έχει παίξει στην Ίντερ - Μπορεί να τον πάρει ως ελεύθερο! (Vids)

Sportdog Team
Πρόταθηκε φορ τοπ κλάσης στην ΑΕΚ - Έχει παίξει στην Ίντερ - Μπορεί να τον πάρει ως ελεύθερο! (Vids)

Ο ποδοσφαιριστής έχει πολύ γνωστό όνομα στην ευρωπαϊκή πιάτσα και αν ερχόταν στην Ελλάδα θα προκαλούσε... πάταγο.

ΑΕΚ: Ο λόγος για τον 30χρονο Γαλλοαλγερινό, Ισάκ Μπελφοντίλ, ο οποίος ήρθε και πάλι στο προσκήνιο για τους Κιτρινόμαυρους, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει απασχολήσει την Ένωση και στο παρελθόν.

Ο διεθνής στράικερ, που παίζει και στα άκρα της επίθεσης, έμεινε ελεύθερος από την Χέρτα και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την "Ώρα των Σπορ" να αναφέρει ότι ανάμεσα στις ομάδες που προτάθηκε, βρίσκεται και η ΑΕΚ.

Ο Μπελφοντίλ έχει "γράψει" μεγάλη καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αφού έχει αγωνιστεί -μεταξύ άλλων- στις Ίντερ, Πάρμα, Μπολόνια, Σταντάρ Λιέγης, Βέρντερ Βρέμης, Χόφενχαϊμ και Λυών.

Η 30χρονος ενδιαφέρει "ζεστά" και την Πάρμα, η οποία καλοβλέπει την επιστροφή του, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία σύμφωνα με το Transfermarkt ανέρχεται στα 2,2 εκατομμύρια ευρώ αυτή τη στιγμή.

Καλύτερα νούμερα "έγραψε" με την φανέλα της Χόφενχαϊμ όπου σε 59 συμμετοχές είχε 18 γκολ και 8 ασίστ, αλλά και με την Σταντάρ Λιέγης, που μέτρησε 17 γκολ και 6 ασίστ σε 40 αγώνες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags