Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κάρλος Κορμπεράν: Αυτά θα δώσει στον Ολυμπιακό ο Κορμπεράν - Ποια είναι η φιλοσοφία του - Τι λέει πρώην συνεργάτης του
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-01 11:47:00

Αυτά θα δώσει στον Ολυμπιακό ο Κορμπεράν - Ποια είναι η φιλοσοφία του - Τι λέει πρώην συνεργάτης του

Sportdog Team
Αυτά θα δώσει στον Ολυμπιακό ο Κορμπεράν - Ποια είναι η φιλοσοφία του - Τι λέει πρώην συνεργάτης του

Ο Ισπανός προπονητής είναι μια ανάσα από το να διαδεχθεί τον Πέδρο Μαρτίνς στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Ο Κάρλος Κορμπεράν αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Πειραιώς. Ένας πρώην συνεργάτης του Ισπανού κόουτς, μίλησε στο kerkida.net.

Ο Σάββας Μαγκαφάς, ο οποίος ήταν στο τιμ του Κορμπεράν όταν εργάστηκε στον Ερμή στο β΄ μισό της περιόδου 2016-17, μίλησε για τον 39χρονο τεχνικό.

Αναλυτικά:

Για το αν περίμενε ότι θα έχει τέτοια ανέλιξη η προπονητική του καριέρα, μας είπε: "Nαι, το πίστευα πάρα πολύ. Έχει σαφή ξεκάθαρη φιλοσοφία στο παιχνίδι του” και συνέχισε λέγοντας: “To 4-3-3 και το 3-4-3 είναι τα 2 συστήματα που του αρέσουν. Του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Θέλει να έχει κατοχή μπάλας και να μπορέσει να οργανώσει τις επιθετικές του ενέργειες από την άμυνα του με διάφορες παραλλαγές.

Δουλεύει πάρα πολύ με τους συνεργάτες του είναι πολύ οργανωμένος, δουλεύει πολύ στην ανάλυση παιχνιδιού αλλά και στην ανάλυση σε ατομικό επίπεδο για τους αντίπαλους. Είναι πάρα πολύ ενεργητικός προπονητής στα αποδυτήρια και στις προπονήσεις. Είναι πολύ αφοσιωμένος στους ποδοσφαιριστές του".

Γιατί έφυγε από τον Ερμή; "Είχε ουσιαστικά αρχίσει ο προγραμματισμός για τη σεζόν 2017-18, αλλά του έγινε πρόταση από την Λιντς Κ23 και ήθελε να πάει στην Αγγλία. Και τελικά, όπως αποδείχθηκε ήταν σοφή η επιλογή του".

Θα πετύχει στον Ολυμπιακό; "Είναι μεγάλο βήμα για την καριέρα του. Πιστεύω ότι θα πετύχει. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα στον Ολυμπιακό, αλλά ο Κάρλος έχει τις ικανότητες και τις δυνατότητες για να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή σε μία ιδιαίτερα απαιτητική ομάδα". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags