Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σκασμένος ο Σαββίδης - Πάνω από 2 εκατομμύρια η ζημιά - Για αυτό ζητάει αποχωρήσεις
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-02 00:05:00

Σκασμένος ο Σαββίδης - Πάνω από 2 εκατομμύρια η ζημιά - Για αυτό ζητάει αποχωρήσεις

Sportdog Team
Σκασμένος ο Σαββίδης - Πάνω από 2 εκατομμύρια η ζημιά - Για αυτό ζητάει αποχωρήσεις

Έχοντας μείνει από νωρίς εκτός Ευρώπης ο ΠΑΟΚ καλείται πλέον να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για τη διαμόρφωση του ρόστερ της ομάδας και για παίκτες που δεν υπολογίζονται, έχοντας συμβόλαια που επηρεάζουν και τον προϋπολογισμό της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

 

ΠΑΟΚ: Δεν είναι και κανένα κρατικό μυστικό ότι εκτός πλάνων του Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκονται οι Λέο Ζαμπά, Τόμας Μούργκ και Λούκας Τέιλορ, ωστόσο εδώ και πολύ καιρό δεν υπάρχει εξέλιξη για την αποχώρηση τους από την ομάδα. Στον ΠΑΟΚ πλέον μετά τον αποκλεισμό , αρχίζουν να σκέφτονται περισσότερο από ποτέ την άμεση λύση των συμβολαίων τους, αφού δεν φαίνεται πρόθεση από τους παίκτες να βρουν ομάδα και να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να «τελειώνουν» τα συμβόλαια των παικτών που δεν υπολογίζονται από τον προπονητή και κοστίζουν ακριβά στον Δικέφαλο. Ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έχει ζητήσει από τον Ζοσέ Μπότο να κινηθεί άμεσα και γρήγορα, για την απομάκρυνση των συγκεκριμένων παικτών από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το πρόβλημα είναι αρκετά σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς πως τα συμβόλαια των τριών αυτών ποδοσφαιριστών βγαίνουν μαζί με την εφορία πάνω από 2.000.000 ευρώ! Για την ακρίβεια ο Λούκας Τέιλορ αμείβεται ετησίως από τον ΠΑΟΚ με 550.000 ευρώ, ο Τόμας Μουργκ με 400.000 ευρώ και το… κερασάκι είναι τα 800.000 ευρώ του Λέο Ζαμπά.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags