Facebook Pixel Ρούμπεν Σεμέδο: Οριστικό! Φεύγει από τον Ολυμπιακό ο Σεμέδο - Εκεί υπογράφει - Το αντίο στους Ερυθρόλευκους (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-01 18:53:00

Οριστικό! Φεύγει από Ολυμπιακό ο Σεμέδο - Εκεί υπογράφει - Το αντίο στους Ερυθρόλευκους (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Οριστικό! Φεύγει από Ολυμπιακό ο Σεμέδο - Εκεί υπογράφει - Το αντίο στους Ερυθρόλευκους (ΦΩΤΟ)

Ο Πορτογάλος στόπερ με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε τους Ερυθρόλευκους μιας και αποδέχθηκε την πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και απομένουν οι τυπικές ανακοινώσεις.

Ρούμπεν Σεμέδο: Στην Ντόχα είναι τις τελευταίες μέρες ο Πορτογάλος στόπερ ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία με την Αλ Ντουχαΐλ, με την ομάδα του Κατάρ να δίνει στον Ολυμπιακό από 3 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και στον ίδιο συμβόλαιο τριών χρόνων με απολαβές 3 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Ο Πορτογάλος φυσικά δεν θα μπορούσε να πει όχι σε μια τέτοια πρόταση και μάλιστα μέσω ανάρτησης αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και τους φίλους της ομάδας.

«Έφτασε το 2019 σε ένα ιστορικό κλαμπ της Ελλάδα, το πιο σημαντικό κλαμπ της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό. Εδώ μεγάλωσα, έμαθα, πάλεψα, κέρδισα. Ήρθα με την πείνα να παλέψω για τίτλους και αυτό έγινε. Κάθε παιχνίδι μία μάχη, κάθε μάχη ένα επίτευγμα», ανέφερε ο Ρούμπεν Σεμέδο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags