Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη παλαίμαχου Αρειανού για μεταγραφή Ζαμπά - Ατάκες για το μέλλον του Αουγκούστο
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-01 21:45:00

Αποκάλυψη παλαίμαχου Αρειανού για μεταγραφή Ζαμπά - Ατάκες για το μέλλον του Αουγκούστο

Sportdog Team
Αποκάλυψη παλαίμαχου Αρειανού για μεταγραφή Ζαμπά - Ατάκες για το μέλλον του Αουγκούστο

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ξένος ποδοσφαιριστής του Άρη, όπου και αναφέρθηκε στο μέλλον των δύο Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου του Βορρά.

Ντάρσι Νέτο: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Αρη και μίλησε για την περίπτωση του Λέο Ζαμπά, του οποίου είναι ατζέντης, τον Ντάγκλας Αουγκούστο αλλά και την εικόνα των Κίτρινων φέτος.

Για τον Ζαμπά: «Ακόμη δεν μπορώ να πω τίποτα, έχει πρόταση ο Ζαμπά από τη Βραζιλία. Ο ΠΑΟΚ τον αγόρασε πριν μερικά χρόνια 5 εκατ.ευρώ, μέσα στην εβδομάδα θα μάθουμε τι θα γίνει. Υπάρχει η πιθανότητα να ανανεώσει το συμβόλαιό του για ακόμη ένα χρόνο και να πάει δανεικός. Πρέπει να δουλεύει ο Ζαμπά, αν δεν το κάνει και τώρα. Το ταλέντο δεν είναι αρκετό, πρέπει να δουλεύεις, να έχεις ψυχή και να έχεις μυαλό».

Για τον Αουγκούστο: «Δεν ξέρω αν υπάρχει πρόταση, εγώ μιλάω μαζί του, είναι καλό παιδί, αλλά αν είναι καλό και για τους δύο, τότε να τον πουλήσει ο ΠΑΟΚ. Εγώ του είπα πως στα δύο παιχνίδια ήταν χάλια, δεν ήταν όπως πέρυσι που ήταν συγκεντρωμένος».

Για τον Αρη: «Εχουμε τον Ντουκουρέ που τρέχει, χρειάζεται έναν παίκτη να φέρει την μπάλα μέσα στην περιοχή. Ο Ντιόπ ξέρει μπάλα, δεν είναι κακός παίκτης αλλά χρειάζεται χρόνο. Ο Καρυπίδης προσπαθεί να φέρει καλούς παίκτες. Από τους νέους παίκτες ο Καμάτσο είναι εξαιρετική μεταγραφή, ξέρει μπάλα. Μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα», είπε ο Ντάρσι Νέτο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags