Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: "Τέλειωσε" Έλληνα άσο από τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Δεν έχει παίκη, αλλά… δεν τον βλέπει!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-01 22:05:00

"Τέλειωσε" Έλληνα άσο από τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Δεν έχει παίκη, αλλά… δεν τον βλέπει!

Sportdog Team
"Τέλειωσε" Έλληνα άσο από τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Δεν έχει παίκη, αλλά… δεν τον βλέπει!

Ο Ρουμάνος προπονητής τον οδηγεί στην έξοδο από την Τούμπα, παρότι προέρχεται από καλή σεζόν, ενώ στη θέση του υπάρχει τεράστιο πρόβλημα.

Tο μέλλον του μακριά από τον ΠΑΟΚ αναζητά ο Λάζαρος Λάμπρου. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, μετά από μία γεμάτη χρονιά με τον ΟΦΗ ως δανεικός, επέστρεψε τον Ιούνιο στον ΠΑΟΚ και πήρε μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία. Ωστόσο, ποτέ στην πραγματικότητα δεν υπολογιζόταν από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το συμβόλαιο του Λάμπρου με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, κάτι που σημαίνει ότι ο Δικέφαλος θα ήθελε ιδανικα να τον παραχωρήσει έναντι χρηματικού αντιτίμου. Κι αυτό, διότι από τον Γενάρη μπορεί ο παίκτης ενόψει καλοκαιριού να συμφωνήσει ως ελεύθερος με ομάδα της αρεσκείας του.

Από τον Ιανουάριο του 2017, όποτε και ο ΠΑΟΚ τον αγόρασε από τον Ηρακλή έως και σήμερα, ο Έλληνας επιθετικός έχει καταγράψει με τα ασπρόμαυρα 27 συμμετοχές, με 2 γκολ και 3 ασίστ. Στο ίδιο διάστημα έχει αγωνιστεί ως δανεικός κατά σειρά σε Πανιώνιο, Φορτούνα Σιτάρντ, Τβέντε και ΟΦΗ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags