Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ρίχνει "γέφυρες" επιστροφής ξένος άσος του Παναθηναϊκού!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-02 13:14:00

Ρίχνει "γέφυρες" επιστροφής ξένος άσος του Παναθηναϊκού!

Sportdog Team
Ρίχνει "γέφυρες" επιστροφής ξένος άσος του Παναθηναϊκού!

Για ποιον πρόκειται;

Γέφυρες επιστροφής στον Παναθηναϊκό έχει ρίξει ο Ματέους Βιτάλ. Βλέποντας ότι δεν υπολογίζεται από τον Βίτορ Περέιρα στην Κορίνθιανς, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ επιχειρεί να δει αν υπάρχουν πιθανότητες να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πράσινων.

Την ίδια στιγμή και η Κορίνθιανς δεν αξιώνει πλέον χρήματα για να τον παραχωρήσει, αλλά ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης. Κι αυτό, γιατί θέλει να απαλλαχθεί από το συμβόλαιο των 550 χιλ. ευρώ που έχει λαμβάνειν ο παίκτης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει καλή άποψη για τον Βιτάλ και γι' αυτό, θα πρέπει να αφήσουμε ένα μικρό «παράθυρο» ανοιχτό. Λέμε ωστόσο μικρό, διότι ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει άλλες υποθέσεις εξτρέμ.

Ήδη άλλωστε έχει υπογράψει ο Βέρμπιτς, ο Τόρο έρχεται σήμερα στην Ελλάδα για να ανακοινωθεί επίσημα για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ πάντα στο προσκήνιο βρίσκεται και η περίπτωση του Βιτίνιο.

Την περσινή σεζόν στο Τριφύλλι ο Βιτάλ πραγματοποίησε συνολικά 39 συμμετοχές, με 3 γκολ και 1 ασίστ. Η σεζόν άρχισε φανταστικά για τον 24χρονο άσο, ωστόσο σταδιακά στη συνέχεια έχασε (δικαιολογημένα) τη θέση του στην ενδεκάδα.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags