Facebook Pixel Δημήτρης Πέλκας: Καυτό παρασκήνιο για Πέλκα: Γι’ αυτό ενδιαφέρει "ζεστά" τον ΠΑΟΚ αν θα πωληθεί από Φενέρ!
| 2022-08-02 14:59:00

Καυτό παρασκήνιο για Πέλκα: Γι’ αυτό ενδιαφέρει "ζεστά" τον ΠΑΟΚ αν θα πωληθεί από Φενέρ!

Sportdog Team
Καυτό παρασκήνιο για Πέλκα: Γι’ αυτό ενδιαφέρει "ζεστά" τον ΠΑΟΚ αν θα πωληθεί από Φενέρ!

Το όνομα του Δημήτρη Πέλκα εμπλέκεται σε πολλά μεταγραφικά σενάρια τις τελευταίες ημέρες, με Μπεσίκτας και Χαλ και έχουν μπει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησης του.

Δημήτρης Πέλκας: Η υπόθεση αφορά εμμέσως και τον ΠΑΟΚ, καθώς οι Θεσσαλονικείς προσδοκούν στην όσο το δυνατόν υψηλότερη πώληση του παίκτη. Κι αυτό, γιατί διατηρούν ένα ποσοστό 20% της μεταπώλησής του από τη Φενέρ.

Ωστόσο, μόνο εύκολο δεν είναι να φύγει από τους Τούρκους, λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων που έχουν προβάλει. Πάντως ειδικά η Χαλ του Ατζούν, θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να τον υπογράψει και τον φέρει για λογαριασμό της στο Νησί.

Από την πλευρά των εκπροσώπων του Πέλκα, πάντως, εκτιμάται ότι θα έρθει προσεχώς η ώρα που ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα πάρει και πάλι χρόνο συμμετοχής στην Φενέρ, διότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται πιο πίσω στα πλάνα του Ζεσούς. Επομένως, τότε μπορεί να γίνει ακόμα πιο πιθανή μια μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags