Facebook Pixel Άρης: Έτσι... φτιάχνει τους παίκτες του Άρη ο Καρυπίδης - Οι ατάκες του για πρόκριση με Μακάμπι
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-02 17:50:00

Έτσι... φτιάχνει τους παίκτες του Άρη ο Καρυπίδης - Οι ατάκες του για πρόκριση με Μακάμπι

Sportdog Team
Έτσι... φτιάχνει τους παίκτες του Άρη ο Καρυπίδης - Οι ατάκες του για πρόκριση με Μακάμπι

Η αποστολή του Άρη αναχωρεί αύριο το πρωί για το Ισραήλ και η σημερινή προπόνηση ήταν η τελευταία δυνατή πριν από τον αγώνα με την Μακάμπι. 

 

Άρης: Η αποστολή του Άρη αναχωρεί αύριο το πρωί για το Ισραήλ και η σημερινή προπόνηση ήταν η τελευταία δυνατή πριν από τον αγώνα με την Μακάμπι. 

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στο Δασυγενειο αθλητικό κέντρο και μίλησε στους ποδοσφαιριστές και στον Χέρμαν Μπούργος και τους δύο "τελικούς" που έχει μπροστά της η ομάδα με την προοπτική να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μακάμπι και να βρεθεί στα play off της διοργάνωσης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θέλησε να τονώσει το ηθικό των παικτών εκφράζονταν την πίστη του για τις μεγάλες δυνατότητές τους και ασφαλώς για την πρόκριση. "Μπορούμε να προκριθούμε, αρκεί να το πιστεύετε και εσείς όσο εγώ και να τα δώσετε όλα στα δύο παιχνίδια που έχει μπροστά της η ομάδα" είναι το πνεύμα των όσων είπε στους ποδοσφαιριστές, ενώ συνομίλησε και με τον Χέρμαν Μπούργος για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας.

Μετά την προπόνηση, ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για θέματα που αφορούν τόσο στους αγώνες με την Μακάμπι όσο και θέματα του νέου Πρωταθλήματος αλλά και οργανωτικά ζητήματα, ενώ ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ αναμένεται να ταξιδέψει κανονικά με την αποστολή του Άρη αύριο για το Τελ Aβίβ.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags