Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή δεδομένων με παιχταρά στον Ολυμπιακό - Πάει για σούπερ υπέρβαση ο Μαρινάκης
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-03 00:06:00

Ανατροπή δεδομένων με παιχταρά στον Ολυμπιακό - Πάει για σούπερ υπέρβαση ο Μαρινάκης

Sportdog Team
Ανατροπή δεδομένων με παιχταρά στον Ολυμπιακό - Πάει για σούπερ υπέρβαση ο Μαρινάκης

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΦΩΣ» και χθες στο Βέλγιο, επικρατούσε μια εικόνα ότι ο Ολυμπιακός είναι ικανός να ξεπεράσει τα όποια οικονομικά εμπόδια και να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Φράνσις Αμούζου.

Ολυμπιακός: Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΦΩΣ» και χθες στο Βέλγιο, επικρατούσε μια εικόνα ότι ο Ολυμπιακός είναι ικανός να ξεπεράσει τα όποια οικονομικά εμπόδια και να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Φράνσις Αμούζου, ο οποίος αποτελεί μία από τις επιλογές για τα άκρα της επίθεσης που έχουν ξεχωρίσει και έχει ανεβεί ψηλά στη λίστα τις τελευταίες ημέρες.

Ο 23χρονος άσος, που δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Πέδρο Μαρτίνς, φαίνεται ότι στην εποχή Κορμπεράν ανεβαίνει συνεχώς τις τελευταίες ώρες στην εκτίμηση των πρωταθλητών Ελλάδας.

Πλέον, αυτό που απομένει είναι να δώσει το τελικό «ΟΚ» ο νέος Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού, προκειμένου η ΠΑΕ να πάει τις διαπραγματεύσεις στο τελικό στάδιο. Σημειώνεται, πάντως, πως η ομάδα έχει και άλλες περιπτώσεις εξτρέμ που επίσης αρέσουν πολύ και εξετάζονται παράλληλα με τον Αμούζου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags