Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Χαμογελούν στον ΠΑΟΚ με τα ρεπορτάζ - Αυτή η ομάδα πιέζει για τον Κούρτιτς
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-02 22:18:00

Χαμογελούν στον ΠΑΟΚ με τα ρεπορτάζ - Αυτή η ομάδα πιέζει για τον Κούρτιτς

Sportdog Team
Χαμογελούν στον ΠΑΟΚ με τα ρεπορτάζ - Αυτή η ομάδα πιέζει για τον Κούρτιτς

Ο Σλοβένος μέσος είναι αποφασισμένο να μην συνεχίσει στον Δικέφαλο του Βορρά με τους ανθρώπους της ομάδας να αναζητούν σύλλογο που θα ενδιαφερθεί να τον αποκτήσει.

ΠΑΟΚ: Συνεχίζει να υφίσταται η εμπλοκή της Πίζας με το όνομα του Γιάσμιν Κούρτιτς του ΠΑΟΚ. Τα σενάρια ότι ο Σλοβένος χαφ βρίσκεται υπ’ ατμόν στην Τούμπα όλο και πληθαίνουν τις τελευταίες ημέρες, με την ιταλική ομάδα να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η Πίζα έκανε πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Κούρτιτς η οποία απορρίφθηκε, ωστόσο ο σύλλογος δεν έχει διάθεση να παρατήσει την περίπτωσή του. Όπως τονίζουν «τις τελευταίες ώρες η κατάσταση έχει αλλάξει, με την Πίζα να ελπίζει ακόμη σε λευκό καπνό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της La Nazione, ο παίκτης δεν εμπίπτει στα πλάνα του ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται να επανέλθει με νέα προσφορά...».

Τα σενάρια για αποχώρηση του Κούρτιτς από τον ΠΑΟΚ υπήρχαν καιρό. Όταν αγωνίστηκε κανονικά όμως με τη Λέφσκι, φάνηκε ότι τα… σύννεφα διαλύονται. Ο αποκλεισμός από τους Βούλγαρους, ωστόσο, φαίνεται πως έχει επαναφέρει το θέμα στην επιφάνεια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags