Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έθεσε τους στόχους του Ολυμπιακού ο Βερνίκος - Ατάκα... σεισμός για το Champions League
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-02 21:40:00

Έθεσε τους στόχους του Ολυμπιακού ο Βερνίκος - Ατάκα... σεισμός για το Champions League

Sportdog Team
Έθεσε τους στόχους του Ολυμπιακού ο Βερνίκος - Ατάκα... σεισμός για το Champions League

Την πίστη του ότι ο Ολυμπιακός θα ξεπεράσει τον αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα και θα αποφύγει να ζήσει κάτι ανάλογο στο μέλλον, εξέφρασε ο διευθυντής διεθνών σχέσεων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Βερνίκος, μετά την κλήρωση των playoffs του Europa League.

Ολυμπιακός: Την πίστη του ότι ο Ολυμπιακός θα ξεπεράσει τον αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα και θα αποφύγει να ζήσει κάτι ανάλογο στο μέλλον, εξέφρασε ο διευθυντής διεθνών σχέσεων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Βερνίκος, μετά την κλήρωση των playoffs του Europa League.

Αναλυτικά όσα επισήμανε:

«Ο Ολυμπιακός ήταν, είναι και θέλουμε όλοι να είναι ομάδα επιπέδου Champions League. Κι επειδή συνήθως ξεχνάμε εύκολα, καλό είναι να θυμόμαστε ότι από το 2011 μέχρι σήμερα ο Ολυμπιακός έχει παίξει οκτώ φορές στους ομίλους του Champions League, κάτι που είναι δύσκολο όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για πολλές ομάδες υψηλού επιπέδου στην Ευρώπη. 

Φέτος δεν τα καταφέραμε και η στενοχώρια είναι τεράστια, από τον πρόεδρο, μέχρι όποιον οπαδό κι αν ρωτήσετε. Στενοχώρια υπάρχει αλλά ο Ολυμπιακός δεν βάζει τα κλάματα. Ο Ολυμπιακός δουλεύει, ένας νέος προπονητής εργάζεται από χθες για τα επόμενα παιχνίδια και στόχος είναι κερδίσει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί για το ranking του συλλόγου και της Ελλάδας. Φυσικά στην Ελλάδα στόχος είναι η κατάκτηση του νταμπλ και η δημιουργία μιας νέας ομάδας που θα είναι του χρόνου εκεί που όλοι θέλουμε, στους ομίλους του Champions League. 

Όταν μια ομάδα παίζει οκτώ φορές στα 10 χρόνια στους ομίλους του Champions League, κάποιες φορές αυτό δεν είναι εφικτό, αν και καλό θα ήταν να έκανε 10/10. Δεν πιστεύω ούτε στην τύχη, ούτε στη συγκυρία. Πιστεύω στη δουλειά και με την κατάλληλη δουλειά θα επανέλθουμε εκεί που θέλουμε να είμαστε».

Για το παράδοξο να αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός την Μακάμπι Χάιφα ή τον Απόλλωνα Λεμεσού σε περίπτωση πρόκρισης στα playoffs του Europa League, ο Βερνίκος είπε: «Πρώτη φορά συμβαίνει να ξαναπέσεις με τους αντιπάλους. Ο Ολυμπιακός πρέπει πρώτα να περάσει τη Σλόβαν και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε τη συνέχεια. Ο σύλλογος ασχολείται με τον αγώνα της Πέμπτης. Εκεί χρειάζεται να είναι όλοι ενωμένοι στα δύσκολα, ο κόσμος, η διοίκηση και οι παίκτες για να προχωρήσει η ομάδα και να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς στην Ευρώπη».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags